Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
zasłyszane
nowynick • 2021-01-10, 9:46
Na naradzie PiS
-Kaczyński: od nowego roku wprowadzamy podatek od cukru, podnosimy abonament i szczepimy osiemnastu celebrytów.
-Morawiecki: dlaczego celebrytów?
-Ziobro: dlaczego osiemnastu?
-Kaczyński: widzicie o podatki i opłaty nikt nie zapytał...
Zgłoś
baronturbina 2021-01-10, 9:54 7
Suchar biedny. Do pieca!
Zgłoś
chorym 2021-01-10, 10:00
Dawno się tak nie uśmiałem
Zgłoś
nowynick 2021-01-10, 10:34 20

w sumie to nie miało być śmieszne a pokazać jak władza (nie tylko ta zresztą) dyma nas w dupę bez wazeliny po raz kolejny. W tym roku to rekordowo chyba każdy z nas będzie dojony przynajmniej kilkoma z poniższych...

podatek od deszczu k🤬a jego mać...
Zgłoś
baronturbina 2021-01-10, 10:40 7
nowynick napisał/a:

w sumie to nie miało być śmieszne a pokazać jak władza (nie tylko ta zresztą) dyma nas w dupę bez wazeliny po raz kolejny. W tym roku to rekordowo chyba każdy z nas będzie dojony przynajmniej kilkoma z poniższych...

Odkąd Sadistic jest portalem politycznym. Napewno w necie znajdziesz forum żeby żale wylewać. Pos nas wali w dupe wszyscy się burza a ktoś na nich głosował. Tyle i aż tyle.
Zgłoś
Besteher 2021-01-10, 10:57 1
Taki mamy klimat
Zgłoś
pazuzu 2021-01-10, 11:46 4
No cóż za coś rząd musi załatać dziurę za 500+,300+, miliony dla rydzyka, miliardy dla tvp, nie wspominając o Sasinie, Szumowskim, PNF
Zgłoś
Zewłok666 2021-01-10, 12:26 4
Najbardziej mnie rozwala ilu "oświeconych" na serio wierzy w teorię, że za tymi szczepieniami stoi Kaczor.
Zgłoś
nowynick 2021-01-10, 12:48 4
Zewłok666 napisał/a:

Najbardziej mnie rozwala ilu "oświeconych" na serio wierzy w teorię, że za tymi szczepieniami stoi Kaczor.

mamy dowód w postaci mema

Zgłoś
T3RMINATOR 2021-01-10, 13:53
nowynick napisał/a:

podatek od deszczu k🤬a jego mać...

Zgadzam się tyko z podatkiem nr 6 bo to ma sens żeby polscy producenci byli konkurencyjni na polskim rynku.
Zgłoś
bioder 2021-01-10, 14:47
pazuzu... weź sobie wydrukuj

Zgłoś
pazuzu 2021-01-10, 15:40
T3RMINATOR napisał/a:

Zgadzam się tyko z podatkiem nr 6 bo to ma sens żeby polscy producenci byli konkurencyjni na polskim rynku.

Myślisz że jak podniesiesz podatek to kto za to zpalaci? Koszt podatków i tak zostanie przeniesiony na końcowego odbiorcę czyli konsumenta, czyli z własnej kieszeni zapłacisz za ten podatek

bioder napisał/a:

pazuzu... weź sobie wydrukuj

Trochę nie rozumiem, bo coś skomentowałem?
Ale spoko wydrukuje sobie
Zgłoś
McQurwa 2021-01-10, 15:46 4
W języku polskim pojawił się nowy czasownik „jandować”,
Nie Janduj mi tu - usłyszała baba która wepchnęła się w kolejkę w mięsnym

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Justynka99 2021-01-10, 17:00 2
baronturbina napisał/a:

Odkąd Sadistic jest portalem politycznym. Napewno w necie znajdziesz forum żeby żale wylewać. Pos nas wali w dupe wszyscy się burza a ktoś na nich głosował. Tyle i aż tyle.

Przecież to tu jest mnóstwo matołów, którzy powiedzą, że "za PO było gorzej" i tym usprawiedliwią każde sk🤬ysyństwo rządu.
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2021-01-10, 17:30
McQurwa napisał/a:

W języku polskim pojawił się nowy czasownik „jandować”,
Nie Janduj mi tu - usłyszała baba która wepchnęła się w kolejkę w mięsnym

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie