@up
Fragment z artykułu na temat tegoż wypadku z ruskiej strony: "В результате ДТП 56-летний водитель «Шевроле» погиб на месте ДТП." W wolnym tłumaczeniu - "W rezultacie DTP (ichniejszy wypadek) 56-letni kierowca «Chevroleta» zginął na miejscu wypadku". Podejrzewam więc, że filmik wrzuciła albo policja albo jakiś członek rodziny.
Fragment z artykułu na temat tegoż wypadku z ruskiej strony: "В результате ДТП 56-летний водитель «Шевроле» погиб на месте ДТП." W wolnym tłumaczeniu - "W rezultacie DTP (ichniejszy wypadek) 56-letni kierowca «Chevroleta» zginął na miejscu wypadku". Podejrzewam więc, że filmik wrzuciła albo policja albo jakiś członek rodziny.
podpis użytkownika

Zginął. 0:29 widać jak ulatuje dusza.
podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du

konkretne jebnięcie a nie męczarnia , mam nadzieje że nie bolało zbytnio

ciekaw jestem kto filmik wstawił, do materiału z kamerki pewnie tylko rodzina i policja miała dostęp
Carnom napisał/a:
konkretne jebnięcie a nie męczarnia , mam nadzieje że nie bolało zbytnio
A ja mam nadzieję, że trwale nie okaleczył albo nie zabił kierowcy ciężarówki, w którą przyp🤬olił. Z tego, co widzę cały impet poszedł właśnie w miejsce kierowcy w przypadku obu pojazdów. Facet, który zasnął zapracował na swój los, kierowca powinien wiedzieć kiedy może a kiedy nie może jechać. Tyczy się to zarówno alko jak i wypoczęcia. Wsiadając za kółko będąc na granicy wyczerpania prowadzi właśnie do takich sytuacji, koleś wiedział, na co się pisze, ale ten, w którego uderzył był bogu ducha winny, jako jeden z wielu padł ofiarą kretynów, którzy nigdy nie powinni wsiadać ze kierownicę. Nikt nie zasłużył na taką śmierć, ale jakoś mi go nie szkoda.

Pufcik napisał/a:
Koleś przysypiał i nie ogarnął, najprawdopodobniej zginął.
Nie wiesz? To jak się starasz