👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

bo prawdziwy gwalciciel nigdy nie jest PO tylko zawsze PRZED
Kogoś tu wyr🤬ano znienacka. Dzwoń na psy, nie prowadź własnego dochodzenia.
Widzę, że ktoś tu oglądał występ Jimmy'ego Carra
Gratuluję - ten tekst ma już kilka lat

Gratuluję - ten tekst ma już kilka lat

Bo nikt nie szuka gw🤬ciciela w pobliskich krzakach. Nikt nie spodziewa się go tam znaleźć.

Bo uciekają z miejsca zdarzenia jak najszybciej żeby znaleźć jakieś łóżko i w nim zasnąć
kevin171, gw🤬ciciel nie jest PO? Jak to możliwe, skoro PO nas gw🤬ci na wszelkie możliwe sposoby...
Willy2290 napisał/a:
Pod karzdym wątkiem musi sie znaleźć motyw z polityki......
Jak już tak piszesz, to trzymaj fason..
wontkiem
siem
znaleść
motyf

Dobra sorry za ortografie
zdarza mi się chociaż staram się pilnować

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie