K🤬a mać. Co on jakiś robocop jest? Wyszedł spod auta, otrzepał się i poszedł na zewnątrz j🤬iec leśny.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
W sklepie:
-Może byś się ze mną umówiła?
-Prędzej mnie auto za tą ladą rozjedzie
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
-Może byś się ze mną umówiła?
-Prędzej mnie auto za tą ladą rozjedzie

podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.

ma duży bagażnik, przecież nie będzie nosiła i pewnie będzie się tłumaczyła chorym kręgosłupem,
po prostu, baba z miasta
po prostu, baba z miasta
Szok,dlaczego takie coś tylko kobietą się przydarza? Jest masa filmików na których kobiety mylą gaz z hamulcem, i jeszcze zastanawia mnie ich psychika.. "o k🤬a jadę, nacisne pedal mocniej może się zatrzymam, nie? O Jezu, Jezu co ja zrobię może pedal w podłogę pomoże."K🤬a serio nie kumam o co chodzi
KobietOM jak już. A przydarza się tylko i wyłącznie dlatego, że tylko kobiety noszą szpilki i tylko kobiety są takie durne żeby w szpilkach próbowac jeździć.
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz