Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sebastian617 2014-06-02, 1:21 62
już to widzę jak klienci po zakupie tego idą prosto do domu i zapychają kibel gównem...
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-02, 1:26 316
i co ci do tego? Mój przyjaciel Adam malysz kiedys mi powiedział ze nie wolno mieć niebieskich butów bo to przynosi nieszczęście. To ja do niego WTF ocb. A on ze skoro nie rozumiem to powinienem poczytać książki, np Zbrodnię i Karę Dostojewskiego. Tam dowiem się co grozi za takie czyny. Jestem mu wdzięczny i teraz wiem że dni są tylko po to by do ciebie wracać każdą nocą złoto
Zgłoś
siba 2014-06-02, 1:26 1
@up bo to jest raczej do publicznych miejsc
Zgłoś
Sinus 2014-06-02, 1:53 6
Ryzykowne rozwiązanie...

@antybrudas marna prowokacja, zostaniesz zapomniany
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-02, 2:25 32
@up Czułość od dziewczyny to najlepsze co można mieć w życiu. Gdy raz się zaprzedałeś dla kobiety lekkich obyczajów to już nie zaznasz szczęścia. Lepiej idź poczytać dobrą książkę albo zajmij się czymś innym bo każdy ma prawo wyboru drogi życia nawet ktoś kto nie umie szyć butów lub nie potrafi rozszyfrować skrótu NASA.
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-02, 2:57 31
to się może źle skończyć
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-02, 3:57
nie wichajster tylko przepychacz
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-02, 5:58 2
azjaci podbija te planete
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-02, 6:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Arkil 2014-06-02, 6:26 51
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Valdix 2014-06-02, 8:47 33
Wszystko fajnie, tylko gorzej jak ten klej spod folii puści...
Zgłoś
N527 2014-06-02, 9:29 10
W pracy u kumpla robią naklejki z folii, uwierzcie mi, sa takie kleje ktore zywcem by farbe zrywały z metalowej powierzchni.

Więc pewnie dają mocny klej i daje rade, sam wynalazek genialny w swojej prostocie.
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-02, 9:39
Ok, może pozbył się problemu z zapchanym kiblem. Pytanie tylko czy ten papier nie zapcha gdzieś dalej rur?
Zgłoś
Avalanger 2014-06-02, 9:49 4
antybrudas - zrobiłeś mi dzień
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem