Ilu psów potrzeba żeby zatrzymać 15-latka? Trzech plus obstawa żeby zatrzymanie było skuteczne, w dodatku żaden nie potrafi mówić. Po prostu piękna akcja policji
podpis użytkownika
Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go j🤬 niż usiłować zrozumieć.
Umundurowany policjant nie ma obowiazku okazywac legitymacji postronnej osobie.
Konto usunięte
2014-03-05, 20:51
Policja chodzi do szkoły, że posiadają legitymację ?
'co on zrobił co on zrobił?' słychać z tłumu. Nie musiał nic konkretnego robić,przynależność do grona takich j🤬ych bezmózgów jest wystarczającym powodem do zatrzymania i oklepu wc🤬j!!! K🤬a banda cymbałów,jak nadymić to za młody nie był (tym czy innym razem) a jak powinęli to już raptem sie dzieckiem stał. K🤬ów nie pakować do więźnia a do łopaty na rok na wykopy pod fundamenty,w Tatrach i by pokory nabrał na momencie jeden z drugim pajacyki.
Szkoda, że policja nie może więcej, za ten telefon przy twarzy powinien pałą zebrać, potem wiedzą ze mogą wszystko... Idę do policji i jestem ciekaw czy trudno powstrzymać nerwy w takiej sytuacji

.
Rozp🤬ala mnie jak ta nasza "policja" się p🤬li z bydłem
rycerzy ortalionu do gazu!
woofer51 napisał/a:
Rozp🤬ala mnie jak ta nasza "policja" się p🤬li z bydłem
P🤬li się bo potem media p🤬lą o nadużyciach policji i brutalnych działaniach.
Jak dla mnie Ci co tam krzyczą to banda zj🤬ych łbów bez perspektyw na życie. K🤬a ja nie wiem, takich przy porodzie powinni odp🤬lać
Konto usunięte
2014-06-02, 21:56
Większość z tych tak p🤬li że gówniarz ze na pewno coś zrobił itp itd a k🤬a jak was powiną kiedyś albo się przyjebią za coś bezsensownego to będziecie pieprzyc jaka to policja zła... a co do reszty to was pewnie wasi "koledzy" zostawiliby w p🤬du a ci nie odpuszczają mu na krok to się nazywa koleżeństwo