Ilu psów potrzeba żeby zatrzymać 15-latka? Trzech plus obstawa żeby zatrzymanie było skuteczne, w dodatku żaden nie potrafi mówić. Po prostu piękna akcja policji
podpis użytkownika
Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go j🤬 niż usiłować zrozumieć.
Konto usunięte
2014-03-04, 22:26
Konto usunięte
2014-03-04, 22:28
Wszystkie te gnojki co drą ryja powinny dostać po p🤬dzie, bo jak bedzie trzeba to zaraz po pały bedą dzwonic pozery j🤬e
BPG
2014-03-04, 22:28
i dobrze, gówniarz kozaczył to go złapali za łachy i już nie jest takim kozakiem
Konto usunięte
2014-03-04, 22:31
K🤬a za nic by go nie zatrzymali. On ma piętnaście lat!! I co Chcesz neocjować z policją? To się zachowuj kulturalnie...
Rzucają im samymi k🤬ami tylko... Mam nadzieje, że autokar zepsuł im się na jakimś zadupiu.
Konto usunięte
2014-03-04, 22:33
już ja widze jaki on k🤬a był niewinny, powyzamykać to bydło w c🤬j!
Konto usunięte
2014-03-04, 22:38
najpierw jest "zawsze i wszedzie policja j🤬a bedzie"
a później "prosze pana, dlaczego go zatrzymaliscie" ahahaha

co za pojeby, i dobrze im tak k🤬a, jak w grupie to kozaczki, jak wyłapią pojedynczo to j🤬e płaczki
Konto usunięte
2014-03-04, 22:39
Ile psów potrzeba żeby zatrzymać 15 latka? A ile potrzeba żeby odciągnąć jakieś j🤬e bydło śpiewające 3-4 metry od policjanta "zawsze i wszędzie policja j🤬a będzie"?
A później k🤬a próbują udawać tych porządnych i uczciwych. A na filmiku i tak c🤬ja widać o co poszło.
Bydłu się mają legitymować?
Gówniarza zabiorą na komisariat i odbiorą go rodzice, faktycznie wielka k🤬a krzywda by mu się stanie. Z niczego kręcą aferę, za niewinność go na pewno nie złapali- może mu ojciec dupę przepierze i się dziecko czegoś nauczy i nie wyrośnie z niego łysy krzykacz taki jak jego koledzy.
Banda zbuntowanej młodzieży

Ah k🤬a wszyscy z nich tacy święci

Nagrywają sobie dowody jak sami obrażają urzędników państwowych

.....
Konto usunięte
2014-03-04, 23:25
15 policjantow 40 osob mlodziezy zamist zaczac ich nap🤬lac tych pedałow w mundurach co sami łamia prawo to k🤬a z telefonami fiuty stoja banda zer
Konto usunięte
2014-03-04, 23:39
KAŻDY urzędnik państwowy MUSI się wylegitymować i nie ma to znaczenia , czy to gówniarze , którzy przeklinają , czy super kulturalny obywatel.
Znowu p🤬lą najwięcej Ci co z domu nie wychodzą, są święci i kulturalni. Jak mnie wk🤬iają tacy eksperci od wszystkiego, którzy nie mają zielonego pojęcia o co poszło. Od razu linczować chcą przez internet, a potem w "realu" nie potrafią zwrócić uwagi 15 latkowi, że klnie w tramwaju. Srają w portki jak zobaczą łysego na ulicy, a potem włączają sadistica i wyżywają się w internecie, bo w "realu" są kompletnymi c🤬kami.
Najbardziej rozj🤬 mnie koleś który wrzucił staaary jak świat filmik chuliganki Lechii i napisał, że to starszy brat tego 15 latka. Tacy eksperci potwierdzają, że temat piłki czy już nawet tego całego kibolostwa jest im baaardzo odległy, gówno się znają ale szczekają najgłośniej.
Konto usunięte
2014-03-05, 0:08
Hycle mają długie kije z linkami...
Czymś takim powinno się traktować wszystkich na stadionach.
Powinni spałować tych gówniarzy za utrudnianie przeprowadzenia czynności służbowym i każdemu mandat za obrazę funkcjonariusza na służbie nauczyłaby się patologia kultury.