Jak k🤬a czytam te wasze niedoj🤬e komentarze to dochodzę do wniosku że każdy z was ma ołtarzyk policyjny w szafie i nigdy nie miał z nimi styczności. 70% przypadków spraw na policji pochodzi z podp🤬lania i konfitur (informacje potwierdzone
) Pozatym te sk🤬ysyny nie muszą mieć żadnego pretekstu skują i dołek dla jaj i statystyk po prostu, a zawsze można coś podrzucić. Kto udowodni że ktoś coś podrzucił? nikt - bo przecież to strażnicy prawa i nie można ich o nic podejrzewać. Np w dzisiejszej policji kryminalnej w moim mieście oficerem jest? były diler

Do jednego p🤬dudsia z gimbazy połowa komendy się zjechała, oby tak dalej i więcej funkcjonariuszy po technikum gastronomicznym - nadają się do op🤬lanie kiebsów u turasa albo hot-dogów na orlenie

tak sobie właśnie pomyślałem, że alkohol to chyba powinien być na receptę
PaVV napisał/a:
Do jednego p🤬dudsia z gimbazy połowa komendy się zjechała, oby tak dalej i więcej funkcjonariuszy po technikum gastronomicznym - nadają się do op🤬lanie kiebsów u turasa albo hot-dogów na orlenie
![]()
Co zrobić skoro chętnych do Policji brakuje. Mnie by się nie chciało użerać z takimi jak ten tutaj małolat, narażać na kopniaki za 2800 zł netto bez wcześniejszej emerytury.

"J🤬 leszczy. Z lamusami się nie pieścić."
plus autorski okrzyk
J🤬 pogotowie! Tylko bóg może Nas leczyć!
plus autorski okrzyk
J🤬 pogotowie! Tylko bóg może Nas leczyć!

Za komuny to by go spałowali na ulicy, a na komendzie jeszcze poprawili szkoda, że już tak nie ma

Zajebisty łepek k🤬a piwo bym mu postawił albo i kratę a wy j🤬e trzęsidupy c🤬ja się znacie "parówy" j🤬e

No i kilka stówek z kieszeni podatników poszło się p🤬lić przez gnoja.
Ty byś tam zaraz z karata poskładał i dziesięciu takich, jak on; wiadomo.
kothletino napisał/a:
We 3 nie dali mu rady...
![]()
Ty byś tam zaraz z karata poskładał i dziesięciu takich, jak on; wiadomo.
Wk🤬iają mnie już te małe gnoje z tym nagrywaniem...
podpis użytkownika
ZERO TOLERANCJI
nie ogarniam tylko nieporadności tych policjantów. jest ich trzech, jedne kajdanki ma już na rękach, za bardzo się dalej rzuca, to drugimi skuć nogi, trzecimi jedne kajdanki z drugimi za plecami i wtedy potulną torebeczkę zapakować na tylni fotel radiowozu. Za dużo opcji do ruszania się i przeszkadzania w załadunku by wtedy już nie miał.
kenzol napisał/a:
Co zrobić skoro chętnych do Policji brakuje. Mnie by się nie chciało użerać z takimi jak ten tutaj małolat, narażać na kopniaki za 2800 zł netto bez wcześniejszej emerytury.
A za 2800 z wcześniejszą emeryturą by ci się chciało?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !