👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uwielbiam oglądać takie filmiki. Życzę mu z całego serca jak najgorzej. Nawet jeśli jest niewinny. Po prostu debil

ktoś z bardziej ogarniętych (jakiś szkieł czy inny znawca) może mi odpowiedzieć na pytanie czy mogli mu zrobić coś w stylu łapy w górę, łeb na dół; ściśnięcię kciuka, czy cokolwiek innego? są chyba jakieś "środki przymusu bezpośredniego" czy jak to się nazywa do postępowania w takich przypadkach? jak mogli czy powinni a nie potrafią to każdego policjanta z tej interwencji won!! po co stróż prawa, który nie potrafi zastosować czegoś takiego wobec 16 latka, 60kg żywej wagi? jak oni chcą być szanowani jak nie potrafią chudego małolata zwinąć do kijanki a i do lodówy mieli mały problem? :/ co by było gdyby tak się rzucał świniak 1.90m, 110kg i jeszcze nie daj Boże z jakimikolwiek podstawami chociaż sztuk walki? białe kaski by wołali czy od razu antyterrorke z gromem?? inna sprawa, że stawianie oporu przy zatrzymaniu to jeden z większych debilizmów szczególnie jak masz już kajdanki za plecami...
podpis użytkownika
A Ty bracie mój, zawsze przy mnie stój.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie