👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@pener, k🤬a "skąd ty to wynajdujesz" ? beka, jak upada, jest prze-okrutna

i się q wa pytam dlaczego? tego psa bym zaj🤬 dosłownie k🤬a jak nienawidze takiego zachowania tylko poj🤬y człowiek z poczuciem jakiejś władzy zachowuję się w ten sposób. tylko pojeb

@up
Uważaj bo Ci żyłka p🤬lnie Gieniu z emocji
Jak dostaniesz wp🤬l pod domem to gdzie polecisz? Odpowiedz sobie sam i nie graj "gangsta madakafa JP",
dużą kupkę byś zrobił, nie wiem tylko przed czy po strzale z Tazer`a
Uważaj bo Ci żyłka p🤬lnie Gieniu z emocji

Jak dostaniesz wp🤬l pod domem to gdzie polecisz? Odpowiedz sobie sam i nie graj "gangsta madakafa JP",
Gienek2 napisał/a:
tego psa bym zaj🤬 dosłownie ...
dużą kupkę byś zrobił, nie wiem tylko przed czy po strzale z Tazer`a
Gienek2 napisał/a:
tego psa bym zaj🤬 dosłownie k🤬a
nie zapominaj że hamburgerolandia to nie Polska, że możesz miśka oskarżyć że cię kajdankami za mocno spioł.
Takie typki nawet nie wiedzą jak głośno darli by mordę leżąc na ziemi rażeni taserem zaraz po jednej odzywce.

Widać, że myślenie nie jest jej najmocniejszą stroną. Podziwiam gliniarza za cierpliwość.
To są k🤬a kretyni, k🤬a strzela tym j🤬ym taserem nawet z j🤬ą małpą bez broni se k🤬a nie mogą poradzić. By im do c🤬ja zabrał te tasery oraz broń palna to ciekawe co by zdziałali.
i dlatego w usa policja ma szacunek nie ma takiej patologii jak w polsce wyznawcy jp, tam sie nie p🤬la, a policja ma swoje prawa
szacun dla policjanta, w polsce za zle złapanie za nadgarstki mialby sprawe sądowa , ktora zapewne by przegral, za naruszenie prywatnosci kobiety podczas zatrzymania....

Pykac napisał/a:
To są k🤬a kretyni, k🤬a strzela tym j🤬ym taserem nawet z j🤬ą małpą bez broni se k🤬a nie mogą poradzić. By im do c🤬ja zabrał te tasery oraz broń palna to ciekawe co by zdziałali.
Tazer jest środkiem przymusu bezpośredniego, takim samym jak siła fizyczna, pałka, gaz, kajdanki, broń palna. Skoro można go użyć a tym samym uniknąć spowodowania szarpaniny z drugą osobą, jej obrażeń - pała, gaz, to dlaczego nie stosować? Jeśli policjant w danej chwili ma możliwość zastosowania danego środka i są ku temu przesłanki, to po c🤬j się napinacie? Jest podstawa to się leje pałą albo wali prądem. Przynajmniej w USA parch wie, że za wyskoczenie z łapami do policjanta może załapać strzał na komorę i trzyma się to bydło w jako takich ryzach.
Amen
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie