👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wszyscy tutaj, którzy się spinają, widać, że nie obejrzeli do końca.
Gość jest trochę jebnięty, ale pięknie ich do pionu postawił.
Gość jest trochę jebnięty, ale pięknie ich do pionu postawił.

Oczywiście kolejna burza w strasznie, śmiertelnie poważnej sprawie.
Peace
Peace

leuke napisał/a:
o jeszcze jeden
Skoro sam się zgłaszasz ok, edytuje specjalnie dla ciebie.

Brakowało mi jeszcze stwierdzenia iż " A jeżeli cywil popełniłby takie wykroczenia to czy też cała sprawa skończyła by się z panów strony jedynie pouczeniem ? "
Popieram takie akcje . Kulturalnie pokazał panom policjantom iż nie są ponad prawem. Ich również obowiązuje to co zwykłego szarego obywatela. Brak szacunku dla policji właśnie bierze się z zachowania policjantów. Brak szacunku z ich strony w kierunku przepisów. Niestety jeżeli chcą karać muszą sami stosować się do każdych przepisów jak najpoprawniej.
Tak to jest poważna sprawa. Podkopuje zaufanie do policji i państwa. Pokazuje obywatelom iż są pewne grupy zawodowo-społeczne którym wydaje się iż są ponad prawem. Policję porównałbym do rodziców. Jeżeli dają zły przykład zarażają jedynie innych takim złym zachowaniem. Obywatel widzi i myśli sobie " skoro oni mogą to czemuż by i nie ja " .
Popieram takie akcje . Kulturalnie pokazał panom policjantom iż nie są ponad prawem. Ich również obowiązuje to co zwykłego szarego obywatela. Brak szacunku dla policji właśnie bierze się z zachowania policjantów. Brak szacunku z ich strony w kierunku przepisów. Niestety jeżeli chcą karać muszą sami stosować się do każdych przepisów jak najpoprawniej.
VIPwood napisał/a:
Oczywiście kolejna burza w strasznie, śmiertelnie poważnej sprawie.
Peace
Tak to jest poważna sprawa. Podkopuje zaufanie do policji i państwa. Pokazuje obywatelom iż są pewne grupy zawodowo-społeczne którym wydaje się iż są ponad prawem. Policję porównałbym do rodziców. Jeżeli dają zły przykład zarażają jedynie innych takim złym zachowaniem. Obywatel widzi i myśli sobie " skoro oni mogą to czemuż by i nie ja " .
Pokolenie JP wyewoluowało i są teraz takie sytuacje jak wardęga etc. Zaczęło się o p. Stonogi co obrażał policjantów na służbie i zamiast przetrać na 48, to dali se wejść na łeb. Potem Wardęga który twierdzi ze policjant podczas akcji ma mu się legitymować.
Ale tak, TYLKO KORWIN.
Ale tak, TYLKO KORWIN.
Jak się ktoś prawem posługuje to trzeba je znać. Art 243 kpk reguluje zatrzymanie obywatelskie jedynie W RAZIE PRZESTĘPSTW, nie wykroczeń. W razie wykroczeń nawet Policja nie stosuje zatrzymania chyba że 1) zachodzą podstawy do zastosowania wobec niej postępowania przyspieszonego lub 2)nie można ustalić jej tożsamości.
A Policjant pownien dostać mandat i po premii.
A Policjant pownien dostać mandat i po premii.

PustySocho napisał/a:
Pokolenie JP wyewoluowało i są teraz takie sytuacje jak wardęga etc. Zaczęło się o p. Stonogi co obrażał policjantów na służbie i zamiast przetrać na 48, to dali se wejść na łeb. Potem Wardęga który twierdzi ze policjant podczas akcji ma mu się legitymować.
Ale tak, TYLKO KORWIN.
Szczylu zamilcz.
Mleko masz jeszcze pod nosem wiec zwyczajnie zamknij ryj i wracaj na obiadek który mamusia ci ugotowała.
Ja nie będę tu bronił policji, ale pomyślcie, niech dostaną wezwanie, że ktoś wam się do domu włamał, i 100m przed domem zatrzymuje ich taki debil, i nie pozwala odjechać mając już nazwisko, gdy Ci mówią, że jadą na wezwanie. Co go to boli, żeby ich puścić, pojechać za nimi, albo nawet to olać i pójść z nazwiskiem na posterunek policji najbliższy, zapytać czy gościu dostał właśnie wezwanie...itp. itd.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie