👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

KrisCFC napisał/a:
Ja nie będę tu bronił policji, ale pomyślcie, niech dostaną wezwanie, że ktoś wam się do domu włamał, i 100m przed domem zatrzymuje ich taki debil, i nie pozwala odjechać mając już nazwisko, gdy Ci mówią, że jadą na wezwanie. Co go to boli, żeby ich puścić, pojechać za nimi, albo nawet to olać i pójść z nazwiskiem na posterunek policji najbliższy, zapytać czy gościu dostał właśnie wezwanie...itp. itd.
A teraz wyobraź sobie tą sytuację z przestrzeganiem procedur. Dyżurny wydaje pozwolenie na użycie sygnału świetlnego i dźwiękowego i nikt nie ma problemu. Policja w wielu przypadkach psuje prawo a nie go przestrzega.
Haha patrzę i nie wierze w to co wy piszecie
w sumie mogli urzyc broni gladkolufowej bo kamerzysta chamski. Ogladam sobie gościa, dal zajebista lekcje pokory młodym policjantom, wchodzę w te komentarze i 'rece opaduja'. DEBILE Z WAS I TYLE! A DLA PANA PIWO!!

Hereticus napisał/a:
Nagrywający to zwykły cham bez kultury.
Nie mam nic do tego, że interweniował, ale sposób w jaki to robił wzbudza we mnie obrzydzenie.
Dzielnicowemu jak jajka ssałeś to nie wzbudzało w Tobie obrzydzenia

Nie podoba mi się ta moda na latanie z kamerami i zatruwanie życia i pracy policjantom. Prawda jest taka ,że niedługo gliniarze będa bali się podejmować jakiejkolwiek interwencji bo każdy kto choć trochę zna prawo , wie o zasadzie "dajcie mi człowieka a ja znajdę paragraf. A z ta nienawiścią do policji bym nie przesadzał. Myslę ,że 98 % ludzi żyjących normalnie , nie ma z nimi styczności .Jeśli ma to raczej z ruchem drogowym. Jezeli jestes normalny ,nie pajacujesz , nie cwaniakujesz to zawsze idzie się jakoś dogadać.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie