kolego jak bysmy chcieli filmy z tik tok ogladac to bysmy sobie tam poszli i ogladali, tu jest sadol i takie gowno nie jest mile widziane a do tego z murzynem! tak ciezko to pojac?
lokal.szczecin napisał/a:
kolego jak bysmy chcieli filmy z tik tok ogladac to bysmy sobie tam poszli i ogladali, tu jest sadol i takie gowno nie jest mile widziane a do tego z murzynem! tak ciezko to pojac?
Ja bym nie poszedł, bo nie mam sriktoka, ale przyznaję rację.

podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"Voltaire
lokal.szczecin napisał/a:
Bo ty tak swierdziles? Że nie może być filmu z tik toka? Akurat film jest ok. Jest tutaj dużo więcej gównianych filmow
Idź się dop🤬laj gdzie indziej bucu
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Jak na filmik z tiktoka, to jest dobry i szanuje, że chce Ci się na tej gówno stronie czegoś szukać. Tam max 2 na 100 filmów jest dobra, próbowałem kiedyś tam siedzieć i dostawałem wylewu krwi do mózgu.
Tam jest inny świat
.
Tam jest inny świat

Jaki tam k🤬a ,,śpiący mężczyzna ''? Po pierwsze to małpa , a po drugie to naćpana.
Adiczek napisał/a:
Po co to ratować?
To nie był ratunek to była czysta chęć ratowania środowiska naturalnego (rzeki) przed zanieczyszczeniem.
Jak widać mały potrafią wspinać się tylko po drzewach,betonowe mury są im obce.