👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kolego jak bysmy chcieli filmy z tik tok ogladac to bysmy sobie tam poszli i ogladali, tu jest sadol i takie gowno nie jest mile widziane a do tego z murzynem! tak ciezko to pojac?
lokal.szczecin napisał/a:
kolego jak bysmy chcieli filmy z tik tok ogladac to bysmy sobie tam poszli i ogladali, tu jest sadol i takie gowno nie jest mile widziane a do tego z murzynem! tak ciezko to pojac?
Ja bym nie poszedł, bo nie mam sriktoka, ale przyznaję rację.

podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Jak na filmik z tiktoka, to jest dobry i szanuje, że chce Ci się na tej gówno stronie czegoś szukać. Tam max 2 na 100 filmów jest dobra, próbowałem kiedyś tam siedzieć i dostawałem wylewu krwi do mózgu.
Tam jest inny świat
.
Tam jest inny świat

Adiczek napisał/a:
Po co to ratować?
To nie był ratunek to była czysta chęć ratowania środowiska naturalnego (rzeki) przed zanieczyszczeniem.
Jak widać mały potrafią wspinać się tylko po drzewach,betonowe mury są im obce.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie