📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

same lepsze rydwany samary z czarnymi szybami i szmelcwagen 1 nawet sie przewiną

Aż dziwne, chciałbym się dowiedzieć co to za akcja, jak tego dokonali, czemu w większości aut ludzie stoją w rozkroku oparci o swoje samochody, zamiast uciec, przecież milicji było tam mniej niż tych brudasów.

panpowazny napisał/a:
Aż dziwne, chciałbym się dowiedzieć co to za akcja, jak tego dokonali, czemu w większości aut ludzie stoją w rozkroku oparci o swoje samochody, zamiast uciec, przecież milicji było tam mniej niż tych brudasów.
Pamiętajmy że to Rosja, Ci co ich zatrzymywali to pewnie FSB a Ci są uzbrojeni jak jednostki specjalne (coś jak nasz wydział specjalny CBŚ) więc pewnie jakby próbowali uciekać to ruscy otworzyli by ogień do nich

Wyglada raczej jak zatrzymianie ekipy sportowej ktoregos z rosyjskich klubow pilkarskich jadacych na akcje.
CYPRIAN napisał/a:
co zrobił?same lepsze rydwany samary z czarnymi szybami i szmelcwagen 1 nawet sie przewiną

to wygląda jak jakiś flash mob
jak ładnie i grzecznie wszyscy stoją, pewnie za niesubordynacje kulka od razu

jak ładnie i grzecznie wszyscy stoją, pewnie za niesubordynacje kulka od razu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie