📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:01

tak to jest jak gamoń wczoraj dostał skuter a dziś pcha się na ulicę... jestem jak najbardziej za wprowadzeniem kategorii na skutery i inne pierdzirury.
To tylko potwierdza mnie w przekonaniu, że skuterami jeżdżą same cioty.

@Black Snake
Hahaha, zrobiłem prawko dwa lata temu, moto kupiłem w tym roku (ćwiartkę) a doświadczenia mam tyle co przeciętny gimbus z kibla - ale i tak mogę legalnie jeździć nawet na litrze. Płać i płacz! Na pocieszenie - na moto jeszcze nie miałem kontroli, za to auto co chwila mi zatrzymują - a to że niby światła, dokumenty, nawet IMEI komórki mi kiedyś sprawdzali...
Hahaha, zrobiłem prawko dwa lata temu, moto kupiłem w tym roku (ćwiartkę) a doświadczenia mam tyle co przeciętny gimbus z kibla - ale i tak mogę legalnie jeździć nawet na litrze. Płać i płacz! Na pocieszenie - na moto jeszcze nie miałem kontroli, za to auto co chwila mi zatrzymują - a to że niby światła, dokumenty, nawet IMEI komórki mi kiedyś sprawdzali...
najgorsze jest to, że żeby poruszać się taką oto skuterzyną o pojemności kosiarki wystarczy dowód osobisty, przez co tacy ludzie nie mają pojęcia o przepisach, a już nie mowa nawet o umiejętności prowadzenia jednośladu -.-
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie