👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Na pewno są niewinni, policja pewnie z nudów sobie ich zatrzymała. Tępe cwaniaczki z kamerką, końcówka pokazuje co to za elementy kryminogenne.
tak na marginesie
DL 085XX - tajniacy : corsa czerwona, corsa granatowa, hyundai getz srebrny, srebrna dacia logan
Dl 5757X - insygnia tajniacy,
Mają coś jeszcze z DL 57XXX ale nie pamietam co.
Ostatnio latalo cos na szczecinskich blachach wymieniaja sie takze ze zgorzelcem.
DL 085XX - tajniacy : corsa czerwona, corsa granatowa, hyundai getz srebrny, srebrna dacia logan
Dl 5757X - insygnia tajniacy,
Mają coś jeszcze z DL 57XXX ale nie pamietam co.
Ostatnio latalo cos na szczecinskich blachach wymieniaja sie takze ze zgorzelcem.
na fb jest fanpejdż ''nieoznakowane radiowozy policji'' polecam ;d

Jakim młotem trzeba być, żeby wrzucić do internetu film na którym nagrało się co najmniej naruszenie nietykalności funkcjonariusza

a ta pani podająca się za policjantkę wygląda jakby z nocnej zmiany w klubie dla panów wrociła

To nie jest fake, bo jestem ze złotoryi i znam tych chłopaczków
często mają takie zatargi z policją

Takie bydło zawsze się trafi - bezpodstawnie nie został zatrzymany a teraz jak nagrywają to i policjant trochę delikatniej reaguje. Jakby to było USA to dopiero byłby płacz - 1 skuty ze trzech zastrzelonych przy próbie uwolnienia zatrzymanego.

Piękna akcja policji, trochę za słabo ryj rozbili temu na glebie, mam nadzieję, że reszta zwierzaków dookoła ma już zarzuty utrudniania wykonywania czynności.
Z tego co wiem, jak są bez munduru, to muszą się koniecznie wylegitymować.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie