Gość od początku nie chciał współpracować, ale jak dostał paralizatorem to dopiero się wk🤬ił...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
policmajstry wytrenowane w zawijaniu emerytów i matek z dziećmi, jak paralizator nie poskromił gościa to już posrani po całości.
Na początku widać że kolo ma rozładowane baterie, dopiero jak go podładowali to to nabrał ochoty do życia
azcentral.com/story/news/local/phoenix/2014/04/14/phoenix-police-man-d...
Delikwent umarł w szpitalu.
Zalał sracza a potem zaczął dewastować restauracje, próbował dostać się do kuchni, pogrozili mu nożem to się odsunął, potem wkroczyła policja.
Gość był naćpany dość ostro, dostał z 10 strzałów paralizatorem i dalej stał na nogach, niezły tank.
Delikwent umarł w szpitalu.
Zalał sracza a potem zaczął dewastować restauracje, próbował dostać się do kuchni, pogrozili mu nożem to się odsunął, potem wkroczyła policja.
Gość był naćpany dość ostro, dostał z 10 strzałów paralizatorem i dalej stał na nogach, niezły tank.
Uderzył - odpłacił sie i mógł pitać ale zdecydował sie walczyć dalej
Obczajcie sobie jak ten artykuł z amerykańskiej strony jest opisany. Nie wiem czy oni nie potrafią pisać czy co, ale wszędzie na końcu zdania jest "Holmes said"... Jakby nie mogli tego jakoś ładnie poskładać i dać w cudzysłów co ten koleś mówił.
fucktycznie z tym Holms powiedział to trochę przesadzają. Mam na myśli opis amerykanuf
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie