👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Clistwood napisał/a:
Próbują załatać dziurę w wale którą woda wymyła.
dokładnie strata kilku cieżarówek jest nieporównalnie mniejsza od strat wywołanych przez powódz....w tym wypadku raczej za duża dziura wiec na nic sie to zda
ququa napisał/a:
dokładnie strata kilku cieżarówek jest nieporównalnie mniejsza od strat wywołanych przez powódz....w tym wypadku raczej za duża dziura wiec na nic sie to zda
Ty chyba nie wiesz ile ciezarowek maja chinczycy, Stalin mawiał podczas 2WŚ :
Cytat:
ludiej u nas mnogo
to co ma powiedzieć Puchatek?

QastroleQ napisał/a:
nie płacił małym kitajcą
QastroleQ napisał/a:
małym kitajcą
QastroleQ napisał/a:
kitajcą
Widze, kolega umyslowo na poziomie czarnu...znaczy sie, gowna
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie