sothis napisał/a:
Jak Velture nie ma nogi, to mu polecilbys trening na bieżni, co?
Tylko, że ja akurat 2-4 dni w tygodniu po 10min chodzę na bieżni na siłowni hehe
nowynick napisał/a:
On polecił słownik jakiemuś analfabecie co próbował tu zabłysnąć elokwencją, a od kalectwa to się po prostu odp🤬l, ok?
Nie spinajmy, ja się nie obrażam jak niektóre księżniczki tutaj. To sadol a ja nie mam nogi. Dając temat liczyłem się w 200% z takimi postami i gorszymi

Póki ktoś mnie nie jedzie aby po prostu jechać bo ma ochotę cisnąć z faktu bycia kaleką to mam w dupie - bo to taka strona.

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Sprawdzałem u swojej to wychodzi na to że w ogóle nie uprawia seksu

filipfilip napisał/a:
I jak tu ufać kobietą? Czas na siłownie
Dziękuję za subiektywną ocenę mojego komentarza, i życzę nie wesołego nowego roku 2023
Albert_Jerzy napisał/a:
Dziękuję za subiektywną ocenę mojego komentarza, i życzę nie wesołego nowego roku 2023
ale chociaż wiesz co źle napisałeś?
podpis użytkownika
J🤬 jebiących PIS i KonfederacjęJ🤬 wszelkie postkomunistyczne marksistowskie twory: PO, Lewicę, TVN, GW, LGBT, BLM, Antifę, Strajk Kobiet itp.
fuse_beyond napisał/a:
jebie fejkiem na kilometr
marketing wirusowy i tyle.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !