Główna Poczekalnia (1) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 42 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nowynick 2022-12-30, 21:55 38
gdyby Józef miał tą aplikację nie byłoby Bożego Narodzenia
Zgłoś
CześćiChwałaKO 2022-12-30, 21:59 1
I jak tu ufać kobietą? Czas na siłownie
Zgłoś
filipfilip 2022-12-30, 22:03 80
Albert_Jerzy napisał/a:

I jak tu ufać kobietą? Czas na siłownie

Czas na słownik.
Zgłoś
sothis 2022-12-30, 22:07 3
filipfilip napisał/a:

Czas na słownik.

Jak Velture nie ma nogi, to mu polecilbys trening na bieżni, co?
Zgłoś
nowynick 2022-12-30, 22:12 17
sothis napisał/a:

On polecił słownik jakiemuś analfabecie co próbował tu zabłysnąć elokwencją, a od kalectwa to się po prostu odp🤬l, ok?
Zgłoś
sothis 2022-12-30, 22:18 3
nowynick napisał/a:

On polecił słownik jakiemuś analfabecie co próbował tu zabłysnąć elokwencją, a od kalectwa to się po prostu odp🤬l, ok?

Ooojojojojoj A szanowny kolega nie za głęboko ma kij w dupie? Bo myślę, że zdecydowanie głębiej niż nasz jednonogi sadolowicz
Zgłoś
nowynick 2022-12-30, 22:21 11
sothis napisał/a:

Ooojojojojoj A szanowny kolega nie za głęboko ma kij w dupie? Bo myślę, że zdecydowanie głębiej niż nasz jednonogi sadolowicz

lepszy kij niż c🤬j
Zgłoś
konto usunięte 2022-12-30, 22:24 1
baby to h🤬je z cyckami i c🤬ami które odbierają rozum i potem taki facet wytarza się w sromie i feromonach i odp🤬la głupoty
Zgłoś
radek225 2022-12-30, 22:25 1
Kto k🤬ą się urodził dziewicą nie zdechnie.
Zgłoś
sothis 2022-12-30, 22:36 4
nowynick napisał/a:

lepszy kij niż c🤬j

Dziękuję, że podzieliłeś się z nami tym doświadczeniem, ale wolałbym żebyś jednak nie kontynuował.
Zgłoś
Sajlenthill 2022-12-30, 23:12 5
sothis napisał/a:

Głęboko nisko to masz poziom IQ. Obyś sam nie musiał być kaleką tego ci życzę.
Zgłoś
Dżepetto 2022-12-30, 23:18 2
Gościu, po co Ty sobie takie rzeczy na telefonie instalujesz? Przyznaj się że to Ty taką opinie napisałeś tam
Zgłoś
Pan_Doktur 2022-12-31, 0:21 6
sothis napisał/a:

aleś zj🤬y, wątek ani trochu go nie dotyczy ale musiałeś go wpleść (V). Na siłę pisanie nieśmiesznych pierdół nie zrobi cię fajnym

podpis użytkownika

Garbate nosy w atmosferę
Zgłoś
mamurra 2022-12-31, 5:39
Albert_Jerzy napisał/a:

I jak tu ufać kobietą?

filipfilip napisał/a:

Czas na słownik.

Dałem Ci lajk, ale myślę, że gościa nie doceniasz: on to sprawdził w słowniku, przeto "wie, że taki wyraz istnieje".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem