👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurde, ale takie rzeczy się przewiduje w projekcie, a starczyło dorobić prosty czujnik lub chociaż panic-button.

tam pewnie jest jakiś przycisk awaryjny tylko musiała dokończyć pisać tweeta i nie miała czasu poszukać... pod koniec też się inteligencją nie wykazała, mogła skoczyć na maskę, cokolwiek a ta wlazła centralnie przed jadący w jej kierunku samochód

@Abraxus & mp0011
A po cholerę te zabezpieczenia? Niech selekcja naturalna działa na pełnych obrotach
A po cholerę te zabezpieczenia? Niech selekcja naturalna działa na pełnych obrotach

I takie właśnie mamy czasy: ludziom się wmawia jacy to jesteśmy bezpieczni, że nie ma głodu, że nie ma wojen, że policja taka wspaniała, że budynki takie bezpieczne, że na ulicach sami specjaliści... A prawda jest taka, że debile są wszędzie i jedyną osobą która najlepiej zadba o moje bezpieczeństwo jestem ja sam... Czy to na pasach, czy to nad jeziorem, czy to w domu.
@Avalanger
Chciała oczywiście odepchnąć samochód rękami, a weszła do środka bo siła coriolisa zakrzywiła jej tor ruchu.
Co do tępych ludzi, jeżeli żyjesz w bezpiecznym miejscu i/lub nie zadjesz sobie sprawy z grożących Ci niebezpieczeństw to twój instynkt przetrwania zanika. Sądząc po drugiej części twojej wypowiedzi jesteś raczej ogarniętym człowiekiem i wciąż taki instynkt masz.
Chciała oczywiście odepchnąć samochód rękami, a weszła do środka bo siła coriolisa zakrzywiła jej tor ruchu.
Co do tępych ludzi, jeżeli żyjesz w bezpiecznym miejscu i/lub nie zadjesz sobie sprawy z grożących Ci niebezpieczeństw to twój instynkt przetrwania zanika. Sądząc po drugiej części twojej wypowiedzi jesteś raczej ogarniętym człowiekiem i wciąż taki instynkt masz.
nowynick napisał/a:
![]()
tam pewnie jest jakiś przycisk awaryjny tylko musiała dokończyć pisać tweeta i nie miała czasu poszukać... pod koniec też się inteligencją nie wykazała, mogła skoczyć na maskę, cokolwiek a ta wlazła centralnie przed jadący w jej kierunku samochódNa filmie mamy smartphony, smartparkingi, samochód z systemami smart, tylko nie smart kobietę...
W Chinach Twitter jest zbanowany. Mają WeChat przeważnie a zapatrzeni w to są, że szok.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie