Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
janusz_biznesu 2025-01-13, 2:26 5
Cóż, nie wszystkie filmy mają szczęśliwe zakończenie. Szkoda, tak niewiele brakowało....
Zgłoś
W................y 2025-01-13, 4:51
To teraz niech spróbuje zagrać w lotto
Zgłoś
Qdłaty 2025-01-13, 6:15
Jeżdżę TIRem od 6 lat byłem wszędzie I trzeba uważać
Zgłoś
bercisko 2025-01-13, 6:21 25
User1234560 napisał/a:

Jeździłeś wszędzie, widziałeś wszystko, rozmawiałeś z każdym tylko butla do szczania wciąż ta sama
Zgłoś
guliusz 2025-01-13, 7:31 2
bercisko napisał/a:

Jeździłeś wszędzie, widziałeś wszystko, rozmawiałeś z każdym tylko butla do szczania wciąż ta sama

User1234560 napisał/a:

Chwalisz się czy żalisz ? Przyznanie się na tym portalu do bycia butloszczochem nie jest dobrym pomysłem.
Zgłoś
dwakilo 2025-01-13, 9:31
Widać, że kraj cywilizowany bo poszkodowany wiedział co się święci. W tym jednak przypadku zamiast się zatrzymać powinien pojechać dalej. Wzdłuż krawężnika.

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
elim 2025-01-13, 14:30
Pedalarz bez wyobraźni, jadąc nawet autem trzeba się spodziewać że naczepa będzie ścinać zakręt i trzeba się odsunąć, a nie stać jak wrytym nawet jak ma naczepę tuż obok głowy.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-01-13, 20:55 1
elim napisał/a:

Pedalarz bez wyobraźni, jadąc nawet autem trzeba się spodziewać że naczepa będzie ścinać zakręt i trzeba się odsunąć, a nie stać jak wrytym nawet jak ma naczepę tuż obok głowy.

Tirowiec bez wyobraźni, jadąc takim zestawem trzeba się spodziewać że naczepa będzie ścinać zakręt i można zahaczyć pedalarza.
Zgłoś
mam_racje 2025-01-13, 21:48
Ledwo mu tą nogę otarł a płacze jak piłkarz.
Zgłoś
Jakubek_1986 2025-01-13, 22:45
Będzie miał łopatę do śniegu.
Zgłoś
Oki244 2025-01-14, 17:07
bercisko napisał/a:

Co twoja matka dalej z nim jeździ?
Zgłoś