Cóż, nie wszystkie filmy mają szczęśliwe zakończenie. Szkoda, tak niewiele brakowało....
User1234560 napisał/a:
Jeżdżę TIRem od 6 lat byłem wszędzie I trzeba uważać
Jeździłeś wszędzie, widziałeś wszystko, rozmawiałeś z każdym tylko butla do szczania wciąż ta sama

bercisko napisał/a:
Jeździłeś wszędzie, widziałeś wszystko, rozmawiałeś z każdym tylko butla do szczania wciąż ta sama
User1234560 napisał/a:
Jeżdżę TIRem od 6 lat byłem wszędzie I trzeba uważać
Chwalisz się czy żalisz ? Przyznanie się na tym portalu do bycia butloszczochem nie jest dobrym pomysłem.
Widać, że kraj cywilizowany bo poszkodowany wiedział co się święci. W tym jednak przypadku zamiast się zatrzymać powinien pojechać dalej. Wzdłuż krawężnika.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Pedalarz bez wyobraźni, jadąc nawet autem trzeba się spodziewać że naczepa będzie ścinać zakręt i trzeba się odsunąć, a nie stać jak wrytym nawet jak ma naczepę tuż obok głowy.
elim napisał/a:
Pedalarz bez wyobraźni, jadąc nawet autem trzeba się spodziewać że naczepa będzie ścinać zakręt i trzeba się odsunąć, a nie stać jak wrytym nawet jak ma naczepę tuż obok głowy.
Tirowiec bez wyobraźni, jadąc takim zestawem trzeba się spodziewać że naczepa będzie ścinać zakręt i można zahaczyć pedalarza.