Przejeżdżałem dziś obok Manufaktury i zastanawiałem się skąd tam się wziął ten dziki tłum rozhisteryzowanych małolat. Ulica była cała zakorkowana. A to artycha Justin przyjechał. Niestety zrobił fanki w konia, jak widać i pewnie tylnym wejściem się przemknął...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
Chopcy. Za nim rzucicie flejm itepe, pamietajcie. To nie ma muzgu. Rypac takie panny
-Wystrzał!
Jednak osobiście użyłbym bomby kasetowej. Odłamki od pocisku zatrzymały by się na pierwszych/drugich osobach, a od takowej bombki ogarnęłyby cały tamtejszy obszar
Jednak osobiście użyłbym bomby kasetowej. Odłamki od pocisku zatrzymały by się na pierwszych/drugich osobach, a od takowej bombki ogarnęłyby cały tamtejszy obszar
@up up
Jak ja jechałem to już autokaru nie było, tłum małolat wpatrywał się w okno i piszczał, myślałem, że papież się w okienku pokazał czy cóś... A tera w necie widzę, że jakiś liścik z okna rzucił... masakra...
Jak ja jechałem to już autokaru nie było, tłum małolat wpatrywał się w okno i piszczał, myślałem, że papież się w okienku pokazał czy cóś... A tera w necie widzę, że jakiś liścik z okna rzucił... masakra...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie