👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Może to trochę chore ale na początku myślałem, że ten pies zacznie ją robić
Ona nawet nie wie jaki to jest ból dostać po jajkach.

Ona nawet nie wie jaki to jest ból dostać po jajkach.

Baalp napisał/a:
Jeżeli to Twój sposób na przepraszanie chłopaka, to możemy się poznać...
Tak, to mój ulubiony sposób, ale jestem już zajęta przez narzeczonego. ^^ Przykro mi więc. XP

Kera napisał/a:
ale jestem już zajęta przez narzeczonego. ^^
Kera

Spoko, narzeczony pewnie dlatego, że trojka dzieci już w drodze. No bo co na wsi powiedzą?

Nie przesadzaj Baalpik, cyganki już w wieku 15 lat mają męża i dzieci.

No w zasadzie nie zwracajcie na mnie uwagi, chyba żyje na innej planecie...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie