Pokaz imponujących możliwośći prerunnera z zawieszeniem za 50000$
Gdybym miał wam wyjaśnić, czym konkretnie jest prerunner według definicji, to po kropce przestalibyście już czytać. Ten kompletnie nudny z nazwy typ samochodu w USA stał się wręcz sposobem na życie i stworzył imponującą motoryzacyjną kulturę. Prerunnery są fascynujące, budowane ręcznie, zapierają dech w piersiach, a taka jazda, na jaką pozwalają, dla Europejczyka pozostanie tylko w sferze marzeń
chlopie, to sadistic czy k🤬a jakis youtube? Serio, taki material tutaj? zero krwii, nawet sie k🤬a nie wyj🤬...
R................N
2022-08-22, 21:38
No fajne.... ale na tvn turbo.
K🤬a zajebiste, a nie czekaj to sadistic a nie motokiller. To c🤬jowe
Z................w
2022-08-22, 21:53
To se idźcie na charda i skończcie p🤬lic że to z tiktoku czy YouTube bo to już wk🤬ia
Te z manaus czy chiński wypadki to jest gówno
Zbysław napisał/a:
To se idźcie na charda i skończcie p🤬lic że to z tiktoku czy YouTube bo to już wk🤬ia
Zamknij mordę.
Zbysław napisał/a:
Po primo. Chard to Ty.
Po drugie primo. Przestań się jąkać.
Zbysław napisał/a:
Tak zamknij mordę....jestem mechanikiem i nie loguję się tutaj oglądać samochody
W texasie mówią na to baja truck i wstawia się zawias firmy camburg najbardziej popularny
Ani hardcore, ani śmieszne, ani ciekawe. Niedługo będziecie tu wrzucać zdjęcia swoich samochodów, a kobiety paznokci
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Efekt jest dopiero gdy się puści filmik z prędkością x 4
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zap🤬la jak moja stara, gdy promocje na kebaby na osiedlu zrobili.
Prerunner - słabo u mnie z angielskim, a nie wytłumaczyłeś. Szwagier fachura twierdzi, że na polski to będzie preriowy pop🤬lacz. Geneza tak, że to go wsioki z juesej w stodole wymyślili, po to by mieli czym krowy po polu ganiać.