👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Życie to zupa, a ja mam widelec
U mnie na osiedlu w administracji pracuję facet i stawia pod moim blokiem swoją multiple. Jak mam zły humor, wystarczy, że wystawie ryj za okno i micha się cieszy jak po sucharach Bongusia.

Po faceliftingu powiadasz? To już pewnie wszystko z nią w porządku ;D
Zauważyliście żę jakoś mało tych aut jeździ po drogach? Ciekawa dlaczego... ^^
Zauważyliście żę jakoś mało tych aut jeździ po drogach? Ciekawa dlaczego... ^^
Nie bardzo wiem co się nie podoba ludziom w tym autku.
PS Mam P 106.
PS Mam P 106.
raz jechałem jako pasażer jest więcej miejsca niż w kabinie kombajnu i tu ma +
@1nsecure 1.9JTD to całkiem dobre silniki:)
a co do Multipli to był odcinek w Top Gear jak robili go na "dziadko-wóz".
a co do Multipli to był odcinek w Top Gear jak robili go na "dziadko-wóz".

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie