Komornicy za politykami i klerem zajmują wysoką lokatę w rankingu sk🤬ysynów.

GoldRoger777,
Pierwszy pobiegniesz do tego sk🤬ysyna gdy ktoś ci będzie wisiał szmal.
Pierwszy pobiegniesz do tego sk🤬ysyna gdy ktoś ci będzie wisiał szmal.

K🤬a nie ma chyba kabaretu, który wk🤬iałby mnie bardziej niż ci kretyni.
Słabe jak ciemiączko u dziecka.
podpis użytkownika
Jak coś wiem to wiem, a jak nie wiem to wiem że mógłbym wiedzieć więc i tak wiem.
Długi trzeba płacić. Jak ktoś tego nie robi jest zwykłym złodziejem.
W podstawówce już skutecznie odzyskiwałem swoją kasę, kiedyś koleś był mi winny hajs w zamian chciałem jego książki. Zbliżał się koniec roku to oddał mi je, ja już kupca znalazłem a ten frajer nie zdał

podpis użytkownika
...
Pracuję w banku. W windykacji. Nie macie pojęcia jacy ludzie są tępi. Biorą kredyty a potem dziwią, że trzeba spłacać. Większość oczywiście spłaca, są przypadki losowe, gdzie ludzie mają przej🤬e nie ze swojej winy, ale od c🤬ja jest ludzi, którzy sami są sobie winni. Biorą kredyty na które ich nie stać, unikają kontaktu z bankiem, kiedy ten chce się jeszcze dogadać a potem płacz, że przychodzi zły komornik a to jest kwestia kilku miesięcy a nie dni... Cała ta jazda na branie kredytów jest żałosna. Ludzie biorą kredyty na wszystko a potem bida... Ja też nie zarabiam kokosów, ale nie żyję ponad stan i wolę żyć skromniej niż się pakować w jakikolwiek kredyt. Nie wiem jak musiałoby mnie przycisnąć, żebym to zrobił...
Kredyty naprawdę potrzebne bywają przedsiębiorcom, no chyba, że się nie ma oszczędności i się coś w domu sp🤬oli, ale zwykle nie są to duże kwoty. Reszta to tylko chęć posiadania więcej mniejszym kosztem własnej pracy.
Kredyty naprawdę potrzebne bywają przedsiębiorcom, no chyba, że się nie ma oszczędności i się coś w domu sp🤬oli, ale zwykle nie są to duże kwoty. Reszta to tylko chęć posiadania więcej mniejszym kosztem własnej pracy.

No! Jako naczelny krytyk polskiej sceny kabaretowej, która w znacznej większości jest co najmniej słaba i sucha zarazem, muszę przyznać, że nawet dobry skecz odj🤬i

@Mutarito
Tym bardziej że w sytuacjach skrajnych gdzie kredyt wzięto w celu ratowania życia podobno nie trzeba go spłacać, słyszałem że jest taka praktyka, prawda to?
Tym bardziej że w sytuacjach skrajnych gdzie kredyt wzięto w celu ratowania życia podobno nie trzeba go spłacać, słyszałem że jest taka praktyka, prawda to?