Materiał ten przedstawia pracę snajperów w Wojsku Polskim. Opowiadają o tym co myślą podczas 'eliminacji' celu, oraz jak sobie z tym radzą.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
jestem snajperem wojska polskiego i moge powiedziec jedno, tvn klamie!
srasshole napisał/a:
jestem snajperem wojska polskiego i moge powiedziec jedno, tvn klamie!
nie wierzymy Ci ,udowodnij ... masz obiekt :
@up
Właśnie chciałem to pisać, w naszym wojsku nie ma takiego stanowiska jak snajper. Są tylko strzelcy wyborowi.
Właśnie chciałem to pisać, w naszym wojsku nie ma takiego stanowiska jak snajper. Są tylko strzelcy wyborowi.
socjalmmv napisał/a:
...Nie, nie jestem chory psychicznie.
Każdy chory tak mówi;)
Cytat:
A to co mówisz brzmi jak naziści, chociaż uważam, że tym co reprezentują ci ludzie, może nie zasługują na śmierć, ale trzeba coś z tym zrobić.
Cytat:
Może masowa amputacja kończyn i jaj co by się robactwo nie mnożyło???
@ Ranger
Kolego, wszystko cacy prócz tego fragmentu :
Który "Specnaz"? Milicji (SOBR, pododdziały OMONu), Wojsk Wewnętrznych (w tym jednostek strażackich), WDW, Wympieł, Wiciaz, Alfy czy zwiadowców z rezerwowych jednostek Zmechu, albo Czarnych Wilków ? Bo w regularnych jednostkach, ci od "specjalnego przeznaczenia" mają SWD pamiętające debiut tej konstrukcji lub w najlepszych wypadkach SWDS, 9A91 czy WSK-94 i średnio im to idzie nawet jak na strzelców wyborowych.
Jak wspomniałem, poza tym fragmentem, wszystko cymes.
Kolego, wszystko cacy prócz tego fragmentu :
Cytat:
SPECNAZ ma wiele takich elementów podczas szkoleń, jednym z nich jest walka w klatce z wściekłym psem.
Który "Specnaz"? Milicji (SOBR, pododdziały OMONu), Wojsk Wewnętrznych (w tym jednostek strażackich), WDW, Wympieł, Wiciaz, Alfy czy zwiadowców z rezerwowych jednostek Zmechu, albo Czarnych Wilków ? Bo w regularnych jednostkach, ci od "specjalnego przeznaczenia" mają SWD pamiętające debiut tej konstrukcji lub w najlepszych wypadkach SWDS, 9A91 czy WSK-94 i średnio im to idzie nawet jak na strzelców wyborowych.
Jak wspomniałem, poza tym fragmentem, wszystko cymes.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie