ITI sp🤬alaj !

podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
vizir dopierze tą krew
pewnie pierwszy raz w życiu dostał w mordę

beowulf111 napisał/a:
vizir dopierze tą krew
pewnie pierwszy raz w życiu dostał w mordę
![]()
Po postawie widać, że pierwszy raz

Mnie i tak najbardziej rozwala tekst na dole: "Walka o lepsze życie". Chyba przegrał

Dawno nie wybuchłam śmiechem jak oglądałam sadola. Zimne piwo dla tej dziewczyny hahahahahha

kustoszpan napisał/a:
ITI sp🤬alaj !
![]()
Japa tam :p
Nie zachowuj się jak tępe dziecko, które się naoglądało kwejka, wykopu i teraz kozaczy jak to bardzo nienawidzi TVN'u.
Ty nawet nie wiesz czemu im karzesz im sp🤬alać, ale piszesz tak bo to modne.
I nie stawia się spacji przed znakami interpunkcyjnymi. ;p
Na ogół się nie przyp🤬alam do ortografii, ale to mnie trochę irytuje i śmieszy zarazem. A taki Ty mądry...Oj.
@Koko_yori - mi się wydaje, że chciała za bardzo przed kamerą pokazać i przesadziła nieświadomie

bystra w h🤬j jest,na poczatku tlumaczy vcos goscowi i w miedzy czasie mu przyp🤬oli...pewnie jej pierwsze czyste uderzenie w karierze...
ale kombinacja fajna
ale kombinacja fajna
z podp🤬lki to dziecko koksa uwali
podpis użytkownika
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
siwers3 napisał/a:
:p
I nie stawia się spacji przed znakami interpunkcyjnymi. ;p
To wytłumacz mi jeszcze co oznacza dwukropek przed literką "p".
Oraz średnik przed literką "p".
Dobrze.
Dzięki takim mądralom jak Ty, mam nowy temat żeby dokładnie opisać w zkładce "dokumentalne".
Poczytasz, dokształcisz się i możemy dyskutować.
Pozdrawiam.
Poza tym nie przypuszczałem, że wchodzą tutaj pracownicy TVN

Zresztą... nie odpisuj...
podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...