Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:


Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:


Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zawodowi kucharze
T................n • 2015-09-07, 22:49
A później wśród znajomych mówicie sobie jaką to pyszną pizze jedliście A jak komuś chrupie piasek między zębami, to mówicie żeby mocniej gryźć, bo to pieprz

Zgłoś
Avatar
maksymilian45 2015-09-07, 23:32 4
Przecież nie włożyli tego do pudełka więc?
A swoją drogą robiłem kiedyś w restauracji i widziałem co tam się dzieje, gościu upuścił wiadro z cebulą, wszystko się wyj🤬o na podłogę, pozbierał do wiadra i do lodówki. Ktoś kroił mięso, plasterek spadł na podłogę, podnieśli i położyli na papierek. Ludzie bez rękawiczek dotykają jedzenia. Jakby tak sanepid wpadał co drugi dzień to co druga restauracja byłaby zamknięta.
Zgłoś
Avatar
S................i 2015-09-08, 0:15 57
maksymilian45 napisał/a:

Przecież nie włożyli tego do pudełka więc?
A swoją drogą robiłem kiedyś w restauracji i widziałem co tam się dzieje, gościu upuścił wiadro z cebulą, wszystko się wyj🤬o na podłogę, pozbierał do wiadra i do lodówki. Ktoś kroił mięso, plasterek spadł na podłogę, podnieśli i położyli na papierek. Ludzie bez rękawiczek dotykają jedzenia. Jakby tak sanepid wpadał co drugi dzień to co druga restauracja byłaby zamknięta.



Ty jakiś p🤬lnięty jesteś?

Po pierwsze pokaż mi gdzie jest napisane że należy używać rękawiczek!
Po to się robi te j🤬e badania w sanepidzie żeby można było to jedzenie robić gołymi rękoma, poza tym weź k🤬a rób 12-15h w rękawiczkach...
A po drugie niepisana zasada gastronomii "jak nie leżało dłużej niż 5 sekund to można podnieść".
Czy ktoś tam chodzi w gumiakach z gówna czy nie wiem ręką się po sraniu podciera żeby nie mógł dotknąć jedzenia?
Mamusi też k🤬a każesz rękawiczki zakładać jak ci matole rosołek w niedziele nakłada? A podejrzewam że mamusia rączek tak często nie myje jak ludzie na kuchni.
Robiłem długo w gastro i stwierdzam że p🤬lisz farmazony albo pracowałeś u jakiegoś brudasa za 3,50 za godzine i psy op🤬lałeś na zapleczu. W żadnej knajpie w której pracowałem nie robiło się nic czego (bądź przez co) by się samemu nie zjadło! a to że cebula spadnie na podłogę to co? Przecież i tak sięjąpotem umyje. W domu też wyp🤬alasz wszystko co spadnie na podłogę? Jeśli tak to mieszkasz w chlewie!
Ty myślisz że kucharze to jakieś brudasy a te wszystkie ploty na mieście to prawda? No to cię zdziwię, 99% tych opowieści to właśnie wymyślają ludzie twojego pokroju, niudacznicy którzy myśląże jak nasmarują na kucharzy to będą fajni. Wejdz do pierwszej lepszej restauracji i powiedz kucharzowi w twarz takie fanaberie to cie k🤬a na butach wyniosą kretynie.
Zgłoś
Avatar
gtsphinx 2015-09-08, 0:23 14
To k🤬a nie kucharze, tylko ludzie od pizzy, a po drugie to nie widzę by byli zawodowi. Taką łopatką, to można k🤬a muchę ubić i to w kiblu co najwyżej!

podpis użytkownika

"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man."
Zgłoś
Avatar
k................h 2015-09-08, 0:26
Po 4 browarach byście oj🤬i i podziękowali grzecznie.
Zgłoś
Avatar
S................i 2015-09-08, 0:26 1
gtsphinx napisał/a:

To k🤬a nie kucharze, tylko ludzie od pizzy, a po drugie to nie widzę by byli zawodowi. Taką łopatką, to można k🤬a muchę ubić i to w kiblu co najwyżej!


A to ci od pizzy to kim są?
Bo jak dla mnie dalej kucharz.
Zgłoś
Avatar
M................r 2015-09-08, 0:30 6
up: Bycie kucharzem nazywasz rozrzucanie sera, szynki itp. na ciasto ? Pff... to ja ci człowieku bardzo współczuje.
Zgłoś
Avatar
~Beny 2015-09-08, 0:42 10
MyFuhrer napisał/a:

up: Bycie kucharzem nazywasz rozrzucanie sera, szynki itp. na ciasto ? Pff... to ja ci człowieku bardzo współczuje.



Ja p🤬le

podpis użytkownika

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
Avatar
S................i 2015-09-08, 0:52 11
MyFuhrer napisał/a:

up: Bycie kucharzem nazywasz rozrzucanie sera, szynki itp. na ciasto ? Pff... to ja ci człowieku bardzo współczuje.



A wiesz że to ciasto trzeba najpierw zrobić, zrobić sosy, przygotować składniki i receptury, następnie tą pizze rozkręcić i upiec? Myślisz że to takie proste? No to zapraszam do pizzerii i pokaż jaki jesteś kozak, pracuj przy piecu w 40 stopniach przez 13h! Poza tym w wielu restauracjach kucharz który robi inne potrawy zajmuje się również pizzą wiec skończ p🤬lić. Ja wiem że są jakieś speluny gdzie słowo "pizzeria" to nadużycie ale nie każdy ma takie c🤬jowe miejsca do jedzenia jak ty.
Ty myślisz że pizzeria to jakw Tesco, mrożone ciasto, gotowe sosy z puszki i tylko wsadzić do piekarnika. Co za k🤬a baran...

Bym cię postawił obok mieszalnika i nawet dał przepis na to ciasto byś c🤬ja zdziałał.
W sumie cukiernicy to też nikt, tylko nałożą rodzynek i cukrem posypią i jest tort.
Zgłoś
Avatar
maksymilian45 2015-09-08, 1:30
Szajba_Man napisał/a:



Ty jakiś p🤬lnięty jesteś?

Po pierwsze pokaż mi gdzie jest napisane że należy używać rękawiczek!
Po to się robi te j🤬e badania w sanepidzie żeby można było to jedzenie robić gołymi rękoma, poza tym weź k🤬a rób 12-15h w rękawiczkach...
A po drugie niepisana zasada gastronomii "jak nie leżało dłużej niż 5 sekund to można podnieść".
Czy ktoś tam chodzi w gumiakach z gówna czy nie wiem ręką się po sraniu podciera żeby nie mógł dotknąć jedzenia?
Mamusi też k🤬a każesz rękawiczki zakładać jak ci matole rosołek w niedziele nakłada? A podejrzewam że mamusia rączek tak często nie myje jak ludzie na kuchni.
Robiłem długo w gastro i stwierdzam że p🤬lisz farmazony albo pracowałeś u jakiegoś brudasa za 3,50 za godzine i psy op🤬lałeś na zapleczu. W żadnej knajpie w której pracowałem nie robiło się nic czego (bądź przez co) by się samemu nie zjadło! a to że cebula spadnie na podłogę to co? Przecież i tak sięjąpotem umyje. W domu też wyp🤬alasz wszystko co spadnie na podłogę? Jeśli tak to mieszkasz w chlewie!
Ty myślisz że kucharze to jakieś brudasy a te wszystkie ploty na mieście to prawda? No to cię zdziwię, 99% tych opowieści to właśnie wymyślają ludzie twojego pokroju, niudacznicy którzy myśląże jak nasmarują na kucharzy to będą fajni. Wejdz do pierwszej lepszej restauracji i powiedz kucharzowi w twarz takie fanaberie to cie k🤬a na butach wyniosą kretynie.



Po 1 zamknij morde i nie krzycz bo mi twarz ochlapales.
Po 2 to samo co wyzej.
Po 3 kazda restauracja ma swoje zasady. U nas bylo tak ze trzeba bylo robic w rekawiczkach i nie rozumiem twojego bolu dupy.
Po 4 tak wyp🤬alam wszystko co spadnie bo nie sprzatam w domu.
Po 5 patrz punkt 1
Zgłoś
Avatar
M................r 2015-09-08, 7:17 3
Szajba_Man napisał/a:



A wiesz że to ciasto trzeba najpierw zrobić, zrobić sosy, przygotować składniki i receptury, następnie tą pizze rozkręcić i upiec? Myślisz że to takie proste? No to zapraszam do pizzerii i pokaż jaki jesteś kozak, pracuj przy piecu w 40 stopniach przez 13h! Poza tym w wielu restauracjach kucharz który robi inne potrawy zajmuje się również pizzą wiec skończ p🤬lić. Ja wiem że są jakieś speluny gdzie słowo "pizzeria" to nadużycie ale nie każdy ma takie c🤬jowe miejsca do jedzenia jak ty.
Ty myślisz że pizzeria to jakw Tesco, mrożone ciasto, gotowe sosy z puszki i tylko wsadzić do piekarnika. Co za k🤬a baran...

Bym cię postawił obok mieszalnika i nawet dał przepis na to ciasto byś c🤬ja zdziałał.
W sumie cukiernicy to też nikt, tylko nałożą rodzynek i cukrem posypią i jest tort.



Wiem jak to jest pracować w pizzeri i widzę, że c🤬ja o tym wiesz. Zrobienie pizzy to jest gówno. A daj takiego do normalnej restauracji to c🤬j nie odróżni polędwicy od karczku.
Zgłoś
Avatar
~Velture 2015-09-08, 7:51 2
Widzę ,że ból dupy w komentach jak zwykle na propsie!

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Avatar
S................i 2015-09-08, 9:11 10
MyFuhrer napisał/a:



Wiem jak to jest pracować w pizzeri i widzę, że c🤬ja o tym wiesz. Zrobienie pizzy to jest gówno. A daj takiego do normalnej restauracji to c🤬j nie odróżni polędwicy od karczku.





Się znalazł obeznany we wszystkim 20 letni szczyl co jeszcze niedawno na gówno mówił papu, ale wypowiada się jak by 15 lat w branży przepracował.
Prawda jest taka że sam c🤬ja o tym wiesz i może pracowałes w jakiejś putyce z gotowcami czy foremkami.
Ewentualnie w Pizza hut.

maksymilian45 napisał/a:



Po 1 zamknij morde i nie krzycz bo mi twarz ochlapales.
Po 2 to samo co wyzej.
Po 3 kazda restauracja ma swoje zasady. U nas bylo tak ze trzeba bylo robic w rekawiczkach i nie rozumiem twojego bolu dupy.
Po 4 tak wyp🤬alam wszystko co spadnie bo nie sprzatam w domu.
Po 5 patrz punkt 1



Jednak to prawda. Jesteś p🤬lnięty.
Oglądałeś chociaż by "TOP CHEF"? W rękawiczkach robią co nie? Ty cymbale...
Zgłoś
Avatar
Kotliczek 2015-09-08, 9:29 1
W postach same facepalmy więc i ja dodam
Zgłoś
Avatar
Batistuta1590 2015-09-08, 9:41 7
Szajba_Man
Współczuje doświadczeń z pracy w gastronomi, nie wiem w jakim Ty miejscu pracowałeś, skoro nawet w macu jak coś spadnie na ziemie to automatycznie wyrzucają, jeśli podniesiesz coś z ziemi, typu papierek, albo dotkniesz ręką twarzy czy włosów, menager automatycznie wysyła Cię do umycia rąk. Skoro pracowałeś w takich spelunach że standardy mieliście niższe niż w sieci fastfood, to tego twierdzisz że jest to normalne, to mogę stwierdzić z cała pewnością że masz niedoj🤬ie mózgowe.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie