👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak dobrze kojarzę, to w radiu mówili, że w trybie przyśpieszonym dostał 6 lat.

polactwo to jednak tępe jest. Wam furmanki prowadzić, a nie za pojazdy przeznaczone dla cywilizowanych ludzi się brać.

Ja bym mu dał 2 lata za to że w ten sposób wjechał na przejazd, 5 lat za to że nie wygonił ludzi z autobusu i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów za to że ta "magiczna" listewka w biało-czerwone paski zatrzymała go przed zjechaniem z torów. Naraził życie i zdrowie pewnie z setki ludzi.

Może wióżł uchodźców, a cała akca była planowana? Bo żeby być takim debilem to jest nie możliwe.
Mam nadzieję, że (jeśli miał), to uprawnienia stracił dożywotnio...

To że kierowca cep to już wszyscy ustalili.
Ja zadam inne pytanie. Ten przejazd jest teoretycznie monitorowany...więc powinna istnieć możliwość otwarcia szlabanu, żeby niepełnosprytnego kierowcę wypuścić z tej pułapki śmierci
Ja zadam inne pytanie. Ten przejazd jest teoretycznie monitorowany...więc powinna istnieć możliwość otwarcia szlabanu, żeby niepełnosprytnego kierowcę wypuścić z tej pułapki śmierci

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie