P🤬lony debil. Prawko jazdy zabrać do końca życia + naprawa autokaru i pociągu + kara za spowodowanie katastrofy w ruchu lądowym + grzywna. I tak złamał szlaban, jełop bez wyobraźni.
PS. Pasażerowie też p🤬dy. Zamiast wyskoczyć i podnieść szlaban, to pewnie komórki do nagrywania wyjęli.
PS. Pasażerowie też p🤬dy. Zamiast wyskoczyć i podnieść szlaban, to pewnie komórki do nagrywania wyjęli.
Rozj🤬 autobus, pociąg i narazić ludzi czy uszkodzić szlaban ...taki dylemat.
Wystarczyło staranować plastikową tyczkę ale nie. Po co. Czego wymagać po debilu który wjeżdża przy zamkniętych rogatkach.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
tyle czasu, dwa razy autobus obszedł. Co za matoł.
pomijając wjazd na tory przy zamkniętych rogatkach autobusem.
Kierowca roku.
pomijając wjazd na tory przy zamkniętych rogatkach autobusem.
Kierowca roku.

Pociąg relacji Gdynia Bielsko-Biała, wypadek na przejeździe przed Modlinem dwa dni temu.
Po więcej info i zdjęcia zapraszam tutaj
Po więcej info i zdjęcia zapraszam tutaj
No aż się wk🤬iłem, rozumiem baba, ale facet, zawodowy kierowca, z 40 osobami w autobusie, jakim prawem może go szlaban zatrzymać...
Jeszcze widać rogatki odsunięte od przejazdu, żeby spokojnie 2 osobowe się zmieściły jakby co, ale jak widać nie przewidzieli że kierowca autobusu też może być niepełnosprytny.
No i oczywiście pendolino, k🤬a zawsze pendolino się wp🤬la w takich...
Jeszcze widać rogatki odsunięte od przejazdu, żeby spokojnie 2 osobowe się zmieściły jakby co, ale jak widać nie przewidzieli że kierowca autobusu też może być niepełnosprytny.

No i oczywiście pendolino, k🤬a zawsze pendolino się wp🤬la w takich...
podpis użytkownika
:oneko:
co za zjeb genetyczny. szlaban mu przeszkadzał. a po p🤬lnięciu i tak złamany.
kokos_123 napisał/a:
No aż się wk🤬iłem, rozumiem baba, ale facet, zawodowy kierowca, .
To nie facet tylko zwykła p🤬da, facet by tak nie zrobił.

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Debilowi zabrać uprawnienia... 0 mózgu. gość miał kupe czasu żeby przemyśleć sytuacje. To wybrał zatrzymanie pociągu... DEBIL. A i tak na koniec pociąg zrobił to co powinien kierowca autobusu. Rozj🤬 autobus warty ok 1 mil i pendolino za sryljard milionów bo szkoda szlabanu za 5 zł
Zawsze mnie zastanawia, jaka logika kieruje ludźmi, którzy zatrzymują się na przejeździe, gdy szlaban się zamyka.
Czy naprawdę mniejszym złem jest złamać szlaban i przejechać dalej, uszkadzając szlaban, czy rozj🤬 sobie auto / autobus / ciężarówkę? No ja p🤬lę, cóż za idiota!
Czy naprawdę mniejszym złem jest złamać szlaban i przejechać dalej, uszkadzając szlaban, czy rozj🤬 sobie auto / autobus / ciężarówkę? No ja p🤬lę, cóż za idiota!
j🤬y Janusz nie mógł poczekać 3 min! Przez sk🤬esyna nie dojechałem na czas do pracy... Tłumacz się Januszu i c🤬j tobie serdecznie w dupe!!!
Cwaniaczek sam wysiadł a z ludzi chciał zrobić sardynki , ludzie tez debile no ale zapłacili za bilety to chcieli mieć dobre miejscówki
Bez sensu. Powinien był stanąć na torach i machać do maszynisty. W sensie celem zatrzymania maszynisty wraz z pociągiem.

podpis użytkownika
Tak właśnie myślałem...
Ej, ale przejazdy gdzie jeżdżą Pędziolino nie miały mieć automatycznego hamulca, gdy tylko ktoś dotknie szlabanu?
Tak jak było to w zeszłym roku, gdzie pedalarz (bo tego idioty nazwać rowerzystą nie można) zahaczył o szlaban plecakiem (gdy chciał pod nim przejść) i pociąg dostał sygnał do alarmowego zwolnienia do 20 km/h?
warminsko-mazurska.policja.gov.pl/ol/aktualnosci/20600,Nowe-Miasto-Lub...
Tak jak było to w zeszłym roku, gdzie pedalarz (bo tego idioty nazwać rowerzystą nie można) zahaczył o szlaban plecakiem (gdy chciał pod nim przejść) i pociąg dostał sygnał do alarmowego zwolnienia do 20 km/h?
warminsko-mazurska.policja.gov.pl/ol/aktualnosci/20600,Nowe-Miasto-Lub...