Jemu siekiery do ręki bym już nie dawał
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
Dobrze, że nie ma wolnego dostępu do broni bo jak widać obywatele mają problem nawet z obsługą siekiery.
a ja bym mu dał tą siekierę i zaczął nagrywać z bezpiecznej odległości materiał na harda
Coś mi podpowiada, że z jego umiejętnościami niedługo nikt nie będzie miał mu okazji podawać do ręki czegokolwiek.
Na takich zawodach siekiery powinny mieć rzemyk na końcu trzonka i każdy biorący udział by musiał mieć ten rzemyk obwiązany na nadgarstku.
Jak wypuści siekierę, to się owinie mu na nadgarstku i dostanie w plecy/nogi, wystarczająco motywujące aby nie wypuszczać.
Jak wypuści siekierę, to się owinie mu na nadgarstku i dostanie w plecy/nogi, wystarczająco motywujące aby nie wypuszczać.
Rzut ataku na ten cios wyszedł 0 lub mniej. Krytyczna porażka.
kokos_123 napisał/a:
Na takich zawodach siekiery powinny mieć rzemyk na końcu trzonka i każdy biorący udział by musiał mieć ten rzemyk obwiązany na nadgarstku.
Jak wypuści siekierę, to się owinie mu na nadgarstku i dostanie w plecy/nogi, wystarczająco motywujące aby nie wypuszczać.![]()
Osobiście uważam, że przywiązanie rzeczonego rzemyka, tudzież stalowej linki do szyi, było by dużo lepszym systemem zabezpieczającym, oraz motywującym, jednocześnie, debili eliminującym...
kokos_123 napisał/a:
Jak wypuści siekierę, to się owinie mu na nadgarstku i dostanie w plecy/nogi, wystarczająco motywujące aby nie wypuszczać.![]()
A mi się wydaje, że na takich zawodach powinni używać pluszowych siekier. Bezpieczeństwo to podstawa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie