Witam wszystkich. Od dawno jestem na Sadisticu i dzisiaj postanowiłem wrzucić swój pierwszy film. Walka na plaskacze z Rosji.
P.s Ciekawe czy ten co przegrał finał będzie dał rady na następny dzień ruszać szczęką
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurde, lepsze niż armwrestling i boks
Bez spinki i agresji. No może poza tym kolesiem w czapeczce co widać, że typowo fizolsko podchodził do tematu
Ciekawe jak ich gęby wyglądają po kilku dniach...
@up @Up
lepsze od armwrestlingu? przecież to plaskowanie jest dla podludzi. To nawet nie sport. Zresztą czego wymagać od ruskich.
konto usunięte
2018-06-07, 22:13
Chętnie przystąpiłbym do takich zawodów, najpierw zaj🤬bym liścia jakiejś wielkiej świni i zaraz potem się poddał.
Albo jeszcze lepiej, niepoobcinać paznokci i zostać zdyskwalifikowanym za podrapanie wieprza.
Po całym dniu zawodów to oni muszą mieć zajebistą encefalopatię bokserską.
Jak widać najlepiej rozchodzić...
konto usunięte
2018-06-07, 23:33
IMHO brody powinny być zakazane.
Ciekawe czy można zaprosić zmywarkę albo mamę zmywarki do zabawy
Jak dla mnie ten bysior co wygrał oszukiwał bo w ostatnim momencie odsuwa głowę i nie dostaje pełnego plaskacza a sam nap🤬la cepami w tego chudego, który raczej honorowo je przyjmuje.
Pantilion napisał/a:
Ciekawe czy można zaprosić zmywarkę albo mamę zmywarki do zabawy
to się nazywa sparing, na czymś k🤬a muszą ćwiczyć
wilkoala napisał/a:
Chętnie przystąpiłbym do takich zawodów, najpierw zaj🤬bym liścia jakiejś wielkiej świni i zaraz potem się poddał.
Albo jeszcze lepiej, niepoobcinać paznokci i zostać zdyskwalifikowanym za podrapanie wieprza.
Jak baba.
nelbox napisał/a:
@up @Up
lepsze od armwrestlingu? przecież to plaskowanie jest dla podludzi. To nawet nie sport. Zresztą czego wymagać od ruskich.
Oni nie uważają tego za sport tylko za przyjemność.