👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dla upośledzonych hahahah dla upośledzonych... to są zawody dla upośledzonych, kołku. Ale w sumie co za różnica. Zawsze miło popatrzeć jak ktoś upadnie na głupi tyj.
1) zrobić metę tuż za zakrętem na zjeździe z górki
2) dorobić niewielki próg zwalniający na mecie
3) włączyć kamerę
2) dorobić niewielki próg zwalniający na mecie
3) włączyć kamerę

Rolki, to całkiem proste zasady... w przeciwieństwie do tych kalek, jeździj na lekko ugiętych nogach w kolanach. Hamuj odstawiając jedną z nóg do tyłu prostopadle do linii jazdy tworząc kąt ostry między płozą a drogą i raczej odkręć ten kretyński hamulec. Jeżeli masz do przejechania przeszkodę lub nierówność, pokonuj ją jadąc nie za wolno, wystawiając jedną z rolek przed drugą. Makabra, co oni tam wyczyniają...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie