👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby ten niedźwiedź zaczął go gonić, to gościu na bank pobiłby rekord świata ;D
Nigbag napisał/a:
Jakby ten niedźwiedź zaczął go gonić, to gościu na bank pobiłby rekord świata ;D
Eee. Podciągnęliby to pod niedozwolony doping.
Jakby ten niedźwiedź zaczął go gonić to grafik zarobił by pińcset ojro więcej.
eMCeONe, jedyne co widzę to, że pomyliłeś stronę ze śmiesznymi filmikami z miejscem publikacji prac naukowych, więc twoje wynurzenia są bez znaczenia

Śmieszne filmiki powinny być jeszcze prawdziwe, bo inaczej to jest tylko fotoszopowe atencjuszostwo.
Caramon, „fotoszopowe atencjuszostwo”? Rozwiń myśl, bo to jakiś termin z dupy żeś se wymyślił.
Teatrem też gardzisz, bo to odgrywane scenki, a literatura piękna to pewnie pisarskie atencjuszostwo?
Rozrywka ma być lekka, łatwa i przyjemna w odbiorze.
A prawdziwe to jest życie i to też w małym tylko stopniu, bo nawet żarcie w lodówce jest podrabiane.
Teatrem też gardzisz, bo to odgrywane scenki, a literatura piękna to pewnie pisarskie atencjuszostwo?
Rozrywka ma być lekka, łatwa i przyjemna w odbiorze.
A prawdziwe to jest życie i to też w małym tylko stopniu, bo nawet żarcie w lodówce jest podrabiane.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie