👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U nas za takie coś każdy dostałby po 100 a organizatora wsadziliby do paki :/

Kara za pedalską koszulkę
taki metro frajer powinien brac udział w zawodach w ssaniu pałki
taki metro frajer powinien brac udział w zawodach w ssaniu pałki

Ach te USA. Muszą pić w taki sposób, bo piwo mają często takie słabe, że to jedyny sposób by się narąbać.

Słabą głowę chłopak ma
Co do organizacji takich zawodów w Polsce to za dużo chętnych by było a i ilość na zawodnika odpowiednio większa więc się sponsorom nie opłaci ;/

Jacy Amerykanie ludzie to jest University College Dublin w IRLANDII!
W hameryce, to nie amerykańskie piwo jest złe tylko amerykanie. Wbrew pozorom, to oni mają największy wybór piw i najwięcej browarów rzemieślniczych. Swoją drogą, polecam napić się jakiegoś American IPA

Nie zapomnę wywiadu z Zakk Wyldem (ktoś tu może słucha muzyki i zna) - siedzi zarośnięty harkorowy niedźwiedź i parafrazując mówi - " w czasie wizyty w Wielkiej Brytanii zdziwiła mnie jedna rzecz. Budweiser jest w dużych butelkach (czyt. pół litra), bo u nas to głównie 0,33 l". Należy dodać, że w stanach to 0,33 ma pewnie z 2,5% alko...
Oczywiście w Stanach mają najlepsze chmiele na świecie (nie, nie polskie, niemieckie czy belgijskie - waszyngtońskie <mówię o stanie a nie mieście>) i browary, ale rzemieślnicze. U nas w końcu też pije się głównie leszki, żywczyki i inne gówna zamiast Ataku Chmielu, Podróży Kormorana czy innych IPA, APA czy AIPA.
Z drugiej strony, za jedno IPA można kupić czteropak Harnasią, a naród dość ubogi to i nie ma co się dziwić... Cheers
Oczywiście w Stanach mają najlepsze chmiele na świecie (nie, nie polskie, niemieckie czy belgijskie - waszyngtońskie <mówię o stanie a nie mieście>) i browary, ale rzemieślnicze. U nas w końcu też pije się głównie leszki, żywczyki i inne gówna zamiast Ataku Chmielu, Podróży Kormorana czy innych IPA, APA czy AIPA.
Z drugiej strony, za jedno IPA można kupić czteropak Harnasią, a naród dość ubogi to i nie ma co się dziwić... Cheers

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie