Kolejna głupia moda dotarła do Polski (co prawda ze znacznym opóźnieniem, ale jednak). Zamiast promować ambitny i prawdziwy sport, to promują tylko idiotów i coraz większą patologię. Przykre lecz niestety prawdziwe. Społeczeństwo staje się z dnia na dzień bardziej zidiociałe - gdyż bez chętnych widzów do oglądania takich "zjawisk" nie byłoby tylu durnych programów etc..
podpis użytkownika
Kto czyni dobro, znajduje dobro.

Jak widać postęp naszej cywilizacji ma się dobrze.
Przepaść pomiędzy kulturą europejską a afrykańską szybko zanika.
Przepaść pomiędzy kulturą europejską a afrykańską szybko zanika.
W pierwszej kolejności trzeba podziękować MTV za te programy dla imbecyli typu Warsaw W(s)hores. Później te wszystkie patusy przeniosły się na YouTube'a, a teraz robią sobie jakieś gale. Ciekawe co będzie następne. Liczę, że zawody w skakaniu główką na beton.
Skojarzył mi się ten filmik

podpis użytkownika
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
aradd napisał/a:
Kolejna głupia moda dotarła do Polski (co prawda ze znacznym opóźnieniem, ale jednak). Zamiast promować ambitny i prawdziwy sport, to promują tylko idiotów i coraz większą patologię. Przykre lecz niestety prawdziwe. Społeczeństwo staje się z dnia na dzień bardziej zidiociałe - gdyż bez chętnych widzów do oglądania takich "zjawisk" nie byłoby tylu durnych programów etc..
Wyjmij kija z dupy i idź się przespacerować
TheAndyboy888 napisał/a:
Wyjmij kija z dupy i idź się przespacerować
a ty wyjmij głowę z kibla

A ja znam osobiście tego Pana co nokautuje liściem. Razem trenujemy na siłowni. Jest bardzo cichy i uprzejmy. Myślałem że tylko arm wrestlinigiem się trudni. Nie wiedziałem że tak potrafi z liścia w mordę dać