👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
McQurwa napisał/a:
Przeżywamy moment przejęcia przez Chiny miejsca numer 1
a co planują jakąś aneksję terytorialną i być rozleglejsze niż Stany, bo ekonomicznie i militarnie to USA jest dawno w dupie za Chinami...

Prawidłowo... skoro wygrywa pedofil na którego głosowali ludzie już nieżyjący. Jedna z kart do głosowania wypełniona byłą przez gościa urodzonego w 1822 roku to teraz miałby 201 lat
pedofil uczciwie by nie wygrał to machlojki poleciały.

Jacy ci ludzie są głupi...
Jak się idzie bić to się trzeba umieć bić i znać przeciwnika, zorganizować.
Nawet jak wejdzie jakaś grupa, która się w takim tłumie zbierze kilka ogarniętych osób i zacznie taki kordonek przepychać, to z tyłu zawsze stanie jakiś nawiedzony pajac, żeby rozpylać gaz, albo czymś na oślep, bez treningu rzucić i zalegalizować użycie środków przymusu bezpośredniego wyższego stopnia.
Ot, jak idzie na pięści i pałki, to pałują. A jak poleci gaz, albo kamień, to zaczną się gumowe kule, paralizatory i gaz.
Jak się idzie bić to się trzeba umieć bić i znać przeciwnika, zorganizować.
Nawet jak wejdzie jakaś grupa, która się w takim tłumie zbierze kilka ogarniętych osób i zacznie taki kordonek przepychać, to z tyłu zawsze stanie jakiś nawiedzony pajac, żeby rozpylać gaz, albo czymś na oślep, bez treningu rzucić i zalegalizować użycie środków przymusu bezpośredniego wyższego stopnia.
Ot, jak idzie na pięści i pałki, to pałują. A jak poleci gaz, albo kamień, to zaczną się gumowe kule, paralizatory i gaz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie