pełen dzieci autokar o nr rej. TSA JE93 (własność caritas Sandomierz) odp🤬la manewr zawracania na trasie szybkiego ruchu. Mam nadzieje, że gość straci prawo jazdy...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
@UP@UP@UP@UP@UP@UP@UP@UP
Za dużo wolnego czasu po stracie prawka, że udowadniacie swoją racie w internecie ?
Za dużo wolnego czasu po stracie prawka, że udowadniacie swoją racie w internecie ?
wy się smiejecie a może Caritas nie stać na GPS bo pieniadze z puszek pozabierały grube klechy a wy biedaka hejtujecie...
Na drodze "szybkiego ruchu'' jak to nazywacie nie ma możliwości zawracania. Na trasie Częstochowa Radomsko jest zwykła dwu pasmowa jezdnia na której można jechać 90 km/h. Wiec są na niej miejsca do zawracania jak i skrzyżowania kolizyjne. Jak dla mnie to on tu nie zrobił nic niezwykłego:)
@rai87 nowy nowy. będzie na wiki razem z fotką twojej czereśniackiej mordy.
Nazwijcie sobie to nawet drogą polną, jest linia ciągła to się jej nie przekracza i uwaga - tu może się ktoś zdziwić - zakaz zatrzymywania się i postoju (nawet gdy ciągła oddziela dwa pasy ruchu w przeciwnych kierunkach (nie dotyczy gdy pobocze jest za linią przerywaną)).
Tak, będzie komentował i nagrywał, jak jakiś pacan zamiast zadbać o bezpieczeństwo... A tak wogóle koleżko to czym nagrywałeś całą akcję? Rączki na kierownicę!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie