bedzie miał c🤬j nauczkę, że czasami nic mu sie nie stanie jak kogoś przepuści
ciężko przyhamować widząc, że człowiek wykonuje manewr zawracania.....cepów na drodze niemało
i to jest właśnie to k🤬a kurestwo, co ni c🤬ja nie przepuści, no aż mi gul rośnie jak takie coś widzę, chociaż można stać na środku drogi to i tak taka k🤬a nie przepuści Cię chociaż miałaby jechać k🤬a chodnikiem albo na dwóch kołach, ale nie przepuści

Z czego to auto jest wykonane? Drzwi się potargały jakby były z folii aluminiowej.
podpis użytkownika
Follow The White... Mouse.Cytat:
Edytka Górniak
na to to chyba już jestem za głupi

No jak dla mnie wina SUVa, on już dawno rozpoczął manewr zawracania, a ten się po prostu wj🤬 mu tam, koleś nie stał na parkingu tylko na środku drogi...
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Po primo: Manewr nieprawidłowy ze względu na przekroczenie linii ciągłej
po drugie primo: Wina tuska
po drugie primo: Wina tuska
wystarczy juz 1 sek filmu,dostrzega sie ruskie tablice rej. i w tym momencie wiesz ze moze zdazyc sie wszystko

po trzecie primo ULTIMO: jezeli juz sobie zawraca na parkingu a prawy pas ma wolny przez chwile to niech pusci tego suva.