📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

zaraz się wyleje hejt na motocyklistów ale wystarczy podmienić motor na ciężarówkę w pełnym załadunku. "ona go nie widziała..." i te krokodyle łzy. Czy to jest kobiece panaceum na wszystko?
jjuice napisał/a:
zaraz się wyleje hejt na motocyklistów ale wystarczy podmienić motor na ciężarówkę w pełnym załadunku. "ona go nie widziała..." i te krokodyle łzy. Czy to jest kobiece panaceum na wszystko?
Słuchaj latam na moto juz od wielu wielu lat i mogla nie zobaczyć ( motocykl niestety jest mały ,motocyklista miał słońce za plecami to sprawia , że praktycznie znikamy z pola widzenia) Nie bronie tej osoby bo to co zrobiła jest skrajnie idiotyczne i musi ponieść pełną karę . Natomiast motocykliści często sami nie dają sobie szansy .
Z twarzy nawet nie najgorsza. Przypuszczam,że sporo użytkowników tego portalu tak jak i ja w ramach przeprosin z jej strony i późniejszej rehabilitacji kazałbym jej zająć się nie jedną moją kończyną gdy już doszedłbym na zdrowiu do siebie

porczmanki napisał/a:
Ależ się p🤬docyklista wzburzył, i to jeszcze szkodnik leśny. Linka już na ciebie czeka
nNe wiem czy nie opowiadam suchara ale jest taki kawał " Facet rozpieprza sie samochodem z żoną ... po obudzeniu ze śpiączki pojawia się lekarz. Co ze mną będzie pyta: z Panem w porządku wyjdzie Pan z tego. Gorzej z żoną bo to tak wózek inwalidzki 200 tysiecy $, opieka całodobowa 500 tys $ itd itp. Lekarz widzi jak mężowi mina rzednie z minuty na minutę. Na to lekarz "Proszę się nie martwić ja żartowałem żona nie żyje " Tutaj akurat ta baba ma pecha bo koleś przeżył
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie