rzuciłbym fragment Chłopaki nie płaczą, w którym Fred mówi o puszczaniu filmu o facecie w łódce, ale nie mogę znaleźć...

Mistrzostwo świata, powiedziałbym wręcz - kultowa scena pościgu. Sapanie - bezcenne!

Nazywam się Tomasz Siwek, zamieszkały w Tychach przy ulicy Rewolucji Październikowej 5 mieszkania 23 - przefilm!

H🤬j tam z ucieczką i tak go złapią, bardziej interesuje mnie czemu czerwony kwadrat pojawił się na koniec filmu? Czy to przez to polecałeś obejrzeć do końca? Jeśli tak to ładnie masz zryty łeb.
ja p🤬le idź pan w c🤬j! wk🤬iało mnie to że biegali jak j🤬e łamagi... Co ten film ma k🤬a na celu? Morał " Zawsze sp🤬alaj na cmentarz ż🤬dowski bo jest od c🤬ja bluszczu ponieważ każdy ma na nich wyj🤬e i możesz się tam skryć ". Kino akcji jak sk🤬ysyn! Pozdrawiam wszystkich pop🤬lonych ludzi ;*

Parkour i freerunning wygląda zupełnie inaczej.No ale chciałbym zobaczyć współczesnych amerykanów próbujących tak uciekać.po 100 metrach ociekaliby majonezem.
ech też często mam ten sam problem... ucieczka przed psami, zmęczenie... ale wtedy wyłączam GTA bo zaczyna mnie to irytować :/
podpis użytkownika
matko bosko kochano

Lesniak007 p🤬lisz takie bzdury aż szkoda czytać. Ile masz lat 13?14? Jeżeli jeszcze tego nie wiesz, to za komuny wielu ludzi ryzykowało życiem, żebyś teraz mógł pisać nic nie warte komentarze na Sadistic...Swoją drogą wk🤬ia mnie to, że wielu z tych ZOMOwców chodzi dziś wolno po ulicach i udaje wzorowych obywateli....
@lesniak007
To sobie włącz transformersów albo onanizuj się przy dzwiękach firmy. Czasem lepiej mądrze milczeć niż głupio szczekać ryjem.
To sobie włącz transformersów albo onanizuj się przy dzwiękach firmy. Czasem lepiej mądrze milczeć niż głupio szczekać ryjem.

olej310 napisał/a:
ucieczka za wszelką cenę.jesteś taki kozak?
Stworzyłeś taką atmosferę, że już myślałem, że odetnie sobie k🤬sa i rzuci im na pożarcie... a tu taki suchar

Ale za to jak się im gustownie pały wyginają, niczym murzyńskie.. 4:15
nom soreczka urodziłem się w tym samym roku co komuna upadła czyli w 89'. Sądząc po waszym wieku urodziliście się w czasach powstania I W.Ś.. Sorka nie pamiętam jak się kupowało na kartki i sp🤬alało przed zomowcami, mój dziadek był w ormo i c🤬j. Sorka ale też nie znam losów transformersów czy jakoś tak możesz coś opowiedzieć?. Tak poza tym to chyba żaden film nie opisze tych czasów gdy był komunizm tym bardziej jak jest c🤬jowo nakręcony i wstawiasz jakiś urywek jak koleś sp🤬ala 6min.