📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wielki lament, że paliwa drożeją. Ja tam nie odczuwam tych podwyżek bo zawsze tankuje za 100zł

@ Chybo powinno byc tak
Wielki lament, że paliwa drożeją. Ja tam nie odczuwam tych podwyżek bo zawsze mama mi tankuje za 100zl
Wielki lament, że paliwa drożeją. Ja tam nie odczuwam tych podwyżek bo zawsze mama mi tankuje za 100zl
{HTML}Wciśnij CTRL i kliknij u mnie na piwo, zobaczysz co się stanie <lol>{/HTML}

@up
No dobra, dobra. Już się tak nie przymilaj.
(ciiiiiiii, tak naprawdę to zrobiłem tego posta żebyś mógł postawić mi kolejne piwo, ale nie mów nikomu. Okeeejjjj?)
No dobra, dobra. Już się tak nie przymilaj.
(ciiiiiiii, tak naprawdę to zrobiłem tego posta żebyś mógł postawić mi kolejne piwo, ale nie mów nikomu. Okeeejjjj?)
rower robi dobvrze na serce i pluyca,a zima oczekiwanie na wyjezdzonego ikarusa rowniez nie pozostanie bez oddzwieku na zdrowiu
hartujmy sie panie i panowie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie