👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Opis kropka w kropkę z SocialMedia i na dole komentarz tak samo
Wysil się chociaż coś przy wstawianiu

Nie no, przecież to trzeba usiąść na tyłku, zakryć twarz i głośno płakać, licząc na litość. Tym bardziej gdy jest się Niemcem, którego stać na zdalnie sterowany model promu pasażerskiego.

synku w końcu możemy zwodować ten wycieczkowiec który sklejałem 20 lat:)
FanaticXT napisał/a:
Nie Tytanic'a, a dokładnie statek to: "Aida"
![]()
Aida, to nazwa armatora.
Przecież to CostaConcordia
Czyżby podejście numer dwa capitana Schettino?

FanaticXT napisał/a:
Nie Tytanic'a, a dokładnie statek to: "Aida"
![]()
A może Adi? Wujek Adi. To by pasowało do Niemców.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie