Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zazdrość
Konto usunięte • 2015-07-17, 11:37
Mój dziadek cieszy się z tego, że Oskar Gröning – księgowy Auschwitz – stanie przed sądem. Babcia twierdzi, że to przez zazdrość: Oskar dostał robotę, na którą czaił się dziadek.
Zgłoś
kustoszpan 2015-07-17, 11:43 6
Mój dziadek natomiast był w czasie wojny elektrykiem.
Na strychu znaleźliśmy jego strój roboczy, z insygniami czaszki i dwóch piorunów.

Niestety zginął w Auschwitz.
Pijany spadł z wieżyczki wartowniczej na druty.

podpis użytkownika

Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Zgłoś
nowynick 2015-07-17, 11:49 1
A mój ganiał po lasach i strzelał do Ruskich i Niemców, ponoć nawet kilka razy celnie...
Zgłoś
Konto usunięte 2015-07-17, 14:35 2
Mój dziadek niestety miał styczność z piecem w Auschwitz... produkował bułeczki.
Zgłoś
Konto usunięte 2015-07-17, 23:28 2
Moja babcia była jedną z najbardziej otłuszczonych osób w obozie. Produkowała mydło.
Zgłoś
Konto usunięte 2015-07-17, 23:35
A mój dziadek to zatkał wybuchający wulkan wielkim kamieniem. Przebijać kurna !!!
Zgłoś
pve11 2015-07-18, 0:09
A ja jestem gruby.

podpis użytkownika

Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.
Zgłoś
Konto usunięte 2015-07-18, 1:37 6
A ja poczytałem komentarze gimbusów i wbijam na hard bo mam dość sp🤬oliny intelektualnej. Wyjątkiem jest nowynick, ten ma jednak powód do dumy.
Zgłoś
Konto usunięte 2015-07-18, 14:29
Wchodzę na sadola, a tu kwejk jeszcze większy niż ostatnio.
Zgłoś
kustoszpan 2015-07-18, 19:56
cuurniprime napisał/a:

A ja poczytałem komentarze gimbusów i wbijam na hard bo mam dość sp🤬oliny intelektualnej. Wyjątkiem jest nowynick, ten ma jednak powód do dumy.

Pffff hahaha toś nam k🤬a zaimponował tym "hardem".
Poważnie? Wbijasz tam? Ja cię kręcę....
Syfa sobie z czoła wyciśnij k🤬a.

podpis użytkownika

Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Zgłoś
KapitanHaos 2015-07-18, 21:00
Dostęp do tej strony powinien byc ograniczony...
Zgłoś