Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zazdrosna brazylijka
phrontch • 2019-01-19, 11:46
Zazdrosna Brazylijka postanowiła ukarać swojego chłopaka, który wysyła lub otrzymuje zdjęcia na whatsapp.

A potem się tępe dzidy dziwią, że przemoc domowa

podpis użytkownika

Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Zgłoś
MgrMajster 2019-01-19, 16:13 19
Jest może drugi filmik z wp🤬lu jaki ona dostała?
Zgłoś
pppmix 2019-01-19, 16:17
Jutro rano będzie.
Zgłoś
SuchyHarry 2019-01-19, 17:04
No to nie mogła mu od razu wszystkich wygolić? Chłop miałby z bani a tak to hajsy na fryzjera pójdo...

podpis użytkownika

"...i nawet kiedy umrę, będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie." ~Słoń, Bajters
Zgłoś
Userneet 2019-01-19, 19:13 1
głupia krowa by dostała za to tak ode mnie w pysk, że skończyłaby w grobie

podpis użytkownika

P O T Ę Ż N Y S K U R W O L
Zgłoś
r061071 2019-01-19, 20:33 1
up nie strasz bo sie zesrasz ktora by ciebie chciala

podpis użytkownika

forza nostra legge
Zgłoś
Justynka99 2019-01-20, 11:35
Jak się chłop potem zemści w ten sam sposób to będzie miała większy problem. Mimo wszystko facet z wygoloną głową to częstszy widok, niż kobieta.
Zgłoś
Sonal 2019-01-20, 12:27 3
Zazdrość w związku to jest najbardziej poj🤬a rzecz.
Teraz klient zaprosił mnie na 3 dni do Pragi i kombinuje jakie alibi sobie znaleźć przed żoną hahahaha.
K🤬a jak dziecko.... Pyta się co ja powiem żonie - więc mówię, że tak jak jest, tzn. że jadę "na męski" wyjazd do Pragi- to podsumował to w ten sposób: "tylko ja się tak c🤬jowo ożeniłem??"...
Zgłoś
Lee225 2019-01-20, 12:38
Będzie więcej darła p🤬dą to na pewno go zatrzyma w domu.
Zgłoś
kolosasz 2019-01-20, 13:52
nic nie można zrozumieć. Przydałby się lektor.
Ale lektora już nie ma

podpis użytkownika

Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?

tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Zgłoś
nwtinamou 2019-01-20, 15:58 1
Sam sobie winien. Ja najpierw zamykam się sam w kiblu. Potem 10x sprawdzam czy faktycznie zasuwa zamknięta. Następnie zatykam dziury wentylacyjne w drzwiach. Skanuję pomieszczenie pod kątem podsłuchów i kamer. Sprawdzam kratkę wentylacyjną - świetne miejsce na kamerę (ogląda się filmy to się wie) Potem siadam w kącie żeby mieć min. 3 ściany zabezpieczone (mam wąską łazienkę więc się da) Wyrobiłem umiejętność zeza i jedno oko zabezpiecza drzwi a drugie w fon. Kontrolny pierd że niby na kiblu siedzę i dopiero wtedy w miarę bezpiecznie można pisać z lask.a..... qrde kończę bo ktoś się do kibla dobija...
Zgłoś
X................3 2019-01-20, 16:30
Zrobiłbym jej to samo we śnie.
Zgłoś
niemalywacus 2019-01-21, 18:24
LOL to ma być kara?
Przecież gdyby mi tak żona zrobiła, to ze dwa miesiące miałbym wolne od "randek" czy zakupów, bo by się ze mną nigdzie nie pokazała...
Zgłoś