👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie zazdrosny tylko zalotny
Ta fryzura nazywa się w koński ogon
Kuń chciał przesunąć fryzurkę i podejrzeć dziurkę

Kuń chciał przesunąć fryzurkę i podejrzeć dziurkę

00:03 a tu dostała kopytem w brzuch od drugiego. Tak się kończy niewolenie zwierząt.
antonio1 napisał/a:
A na koniec jeb kopa w brzuch!!
Kabanosy nie wiedziały, że w stajni jest motoring, chciały babę po tajniacku sp🤬olić ze stanowiska, ale wszystko się nagrało.
Bardzo dobrze tak, nie cierpię koniar.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Szary_Jeleń napisał/a:
Bardzo dobrze tak, nie cierpię koniar.
powiedział jeleń..
Dlatego nie lubię koni, są po prostu za głupie jak na swoje wielkie gabaryty, przez co są niebezpieczne
norbiv napisał/a:
a potem i tak p🤬li: OMG konie są takie mondre tylko ty nie rozumiesz
Igorek95 napisał/a:
Dlatego nie lubię koni, są po prostu za głupie jak na swoje wielkie gabaryty, przez co są niebezpieczne

Dwie szkapy na raz wyleczyły ją z tego koniofilstwa... Konie na klej, albo Włochom niech je żrą
Ale barany i znawcy koni... ja p🤬le
Winę ponosi ten który nie zamknął mu okienka po podaniu żarcia, jestem pewien że to nie pierwsza osoba którą ugryzł j🤬iec, przechodząc koło takiego sk🤬iela podnosisz ręke jakbyś chciał mu przyj🤬 a jak to nie pomaga wsadzasz mu palec w oko i c🤬j.
Winę ponosi ten który nie zamknął mu okienka po podaniu żarcia, jestem pewien że to nie pierwsza osoba którą ugryzł j🤬iec, przechodząc koło takiego sk🤬iela podnosisz ręke jakbyś chciał mu przyj🤬 a jak to nie pomaga wsadzasz mu palec w oko i c🤬j.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie