konto usunięte
2013-05-07, 20:40
Kofe28 napisał/a:
Wstawka z www.piekielni.pl
Dobrze żeś powiedział, bo bym nie zgadł
Skąd wiedzieli, że taki był plan? Gość przecież się powiesił a o żadnym liście nie wspomnieli.
@Up
No właśnie, planu nie było, a facet zrobił to co powinien. Ewakuował się z tego świata przed powrotem lubej
Griszon napisał/a:
Skąd wiedzieli, że taki był plan? Gość przecież się powiesił a o żadnym liście nie wspomnieli.
Lekarz jest w stanie określić kiedy nastąpił zgon. Dzięki temu można stwierdzić kiedy się powiesił i ustalić prawdopodobne motywy samobójstwa.
Poprosiłbym info gdzie zakupiony został sznur (solidna firma)... Tudzież numer kontaktowy do tej laski to może ona mi pomoże...
konto usunięte
2013-05-07, 22:05
Fantazja z piekielni, a nie wstawka
konto usunięte
2013-05-07, 22:21
zdrada jest gorsza od smierci ukochanej, a jesli leci na kase, gada sobie luzacko z innymi, imprezuje, kłamie to chłopie rzuć ją. Po co sobie zycie marnowac a potem taka odje.... cos i o samobójstwie myslec? nie! za wczasów albo ona jest porządna a bawicie sie razem albo niech ssss.... i szukaj normalnej jakiejs która będzie zasługiwać na Ciebie xd No! Pozdro xd
konto usunięte
2013-05-08, 11:39
Nie wiem co trzeba miec w glowie zeby pol godziny chodzic w sluchawkach po mieszkaniu

takze blef!(nie mam literowek, bo mam najlepszy windows - VISTA!!)