👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to prawdopodobnie piotr biedka, już myślałem, że mu się znudziło pato-szeryfowanie
Ten Discoteq i ten nagrywający, to takie same niedorozwinięte fiuty jak niejaki - Jan Piński , dostający orgazmu masochistycznego na sam dźwięk wyrażeń - PiS i Jarosław Kaczyński.
oj tam wielkie mi halo, dziewczynki zbierają na Iphoniki za 6koła od Polski scierw popierających ukraińską swołocz : D
P12 napisał/a:
Szkoda ze tak nikt nie negował wojny w Afryce prowadzonej przez Amerykanów…. A zapomniałem tam byli terroryści
Biden znowu wyslal wojska do Somalii, i to chyba niespelna dwa tygodnie temu. Nadal jest to "operacja militarna" a US oficjalnie nie prowadza zadnej wojny.
A ci ludzie, co tak pokrzykuja o napasci Ruskich na suwerenny kraj... maja moralnosc z gumy, albo nie maja jej wcale. Wycieraja sobie tylko dupy kazdym popularnym haslem rzuconym przez tube propagandowa. Lepiej ich omijac szerokim lukiem, zeby sie nie zabrudzic.
Kolorowy napisał/a:
Całkowicie się zgadzam z autorem filmu. Może te ukry zbierają na swoje potrzeby, na majtki, na jedzenie itp. Tego nie wiadomo. Każda zbiórka powinna być opodatkowana w wysokości 60%, a zyski przekazywane np na mniejszość LGBT.
Rozbiegnij się pomyłki genetyczna a ściana się sama znajdzie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie